Szülők mit csináltok ha felnőtt gyereked olyannal jár akivel nem vagy megelégedve a választottjával? elzavarjátok? gyerekedet?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 09:04
1/14 A kérdező kommentje:
eltiltani úgy sem lehet!
2021. júl. 9. 09:07
2/14 A kérdező kommentje:
eltiltani úgysem lehet!
2021. júl. 9. 09:07
3/14 anonim válasza:
A gyerekem értékrendjét és igényeit én alapoztam meg, Bízom benne, és segítem. Ha veszélyt látok, megbeszélem vele.
4/14 anonim válasza:
Nem nekem kell megfelelni neki. Ha bűnözővel\házas emberrel kavar, nem eresztem be a házamba, de ennyi, mert nem kötelességem olyat ereszteni az otthonomba akit gerinctelennek, semmitérőnek tartok. Onnantól a gyerekem saját sara mennyire baszik rá az adott kapcsolatra.
5/14 anonim válasza:
Felnőtt gyerek. Tehát a gyereked, de már elmúlt 18. Saját joga dönteni, ha már felnőtt. Ha elmondod a véleményed neki észérvekkel az oké, de a tiltással lehet hogy csak ellenkező reakciót érsz el, dacból dühből csakazértse szakít vele... Amúgy ha szerelmes, akkor se észérv se semmi nem hat.
6/14 anonim válasza:
Nem zavarom el a saját gyerekemet. De ha hozzánk bármi okból nem jöhet a választottja, és ezen megsértődve lelép, akkor nem fogom visszatartani. Súlyos oka lenne annak, ha nem jöhet hozzánk a párja.
7/14 anonim válasza:
Max jobban kell figyelni rá, de ennyi.
8/14 anonim válasza:
Kérdés: miért nem vagy megelégedve vele? Árt a gyerekednek? Rossz hatással van rá? Kihasználja? Szülei nem tehetősek? Csak egyszerűen nem szimpatikus?
9/14 anonim válasza:
Nálunk az volt, hogy jártam egy pasival, de anyukámnak nem volt szimpatikus. Pedig a srác nem csinált semmi rosszat, tisztességes volt, diplomás volt, volt munkája, illemtudóan viselkedett, még helyes is volt mellesleg. De anyukámnak mai napig nem tudom miért, de baja volt vele. pl. Mikluáskor a páromnak egy csokit se küldött, semmit, bezzeg az exeimet a tenyerén hordozta. Nagyon sértő volt. Azóta szakitottunk, de nem anya miatt. tudom én gyerekként irom ezt, nem szülőként, de könyörgöm, csakmert nem szimpi, attól még lehet jó ember, ne vedd el az életkedvét már a gyerekednek,
10/14 anonim válasza:
Engem nem elzavartak, az exet hangolták folyamatosan ellenem, meg mikor odamentem, éreztették, hogy a francnak létezem, mindenbe belekötött, tipikus van sapka-nincs sapka - eset.
Persze mindig ex-anyósjelölt volt a szent, mindenki haptákban állt neki, a volt pasim is (olyan szniten, hogy a szexuális életünket elmesékte anyucinak), így végül szakítottam.
Érdekesség: exemnek 38 év alatt én voltam az egyetlen komoly kapcsolata, és szakítás óta is szingli. Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!