Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatalok, akik hamar menekülte...

Fiatalok, akik hamar menekültek otthonról sokan miért maradnak békében a szülőkkel?

Figyelt kérdés

Több embert ismerek, akik hamar elmenekültek amint tudtak, mert verbálisan / fizikálisan 0-24 ők lettek leverve mindenért.

10-ből 9 ember mióta elköltözött azt meséli, hogy "mennyivel jobb lett a viszony" és én meg csak így nézek, hogy te azok után, hogy tönkre lettél téve miért vagy egyáltalán beszélő viszonyba velük?

2021. júl. 17. 23:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
25%
Én nem menekültem, de vernek otthon, ezzel együtt jó a viszonyom a szüleimmel
2021. júl. 18. 00:10
 2/24 anonim ***** válasza:
96%
De jó kérdés. Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Undorítóan bántak velük, aztán elköltöztek, majd mindenki boldog volt, megjavult a kapcsolat a szülőkkel. Gondolom így már el tudják viselni a saját gyereküket, hogy nem kell a fejüket nézni mindennap és nem kell rájuk pénzt költeni.
2021. júl. 18. 00:11
 3/24 anonim ***** válasza:
97%

Lehet az a látszat meg az ideig óráig típus. Engem nem vertek. De anyámék állandóan kiabáltak egymással hétköznap éjszaka is ha apám akkor ért haza részegen meg verekedtek.

Anyám meg rajtam vezette le.

Csak én ezt nem felejtem el. Évente 1x 2x lemegyek,de fél óránál tovább nem bírok anyámnál megmaradni,mert idegesít. Állandóan a munkatársait meséli ki mit csinál nem is ismerem őket meg nem is érdekel.

2021. júl. 18. 00:18
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom kevesebb volt az összetüzés jobb lett aviszony.
2021. júl. 18. 00:24
 5/24 anonim ***** válasza:
98%
Ez csak látszat, meg persze más ha nincs közvetlen közelében a bántalmazójának az ember, de amúgy csak elnyomják magukban és játszák az elvárt társadalmi szerepet.
2021. júl. 18. 03:05
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
1- ezt kifejtenéd kicsi bővebben? hogyan lehet jó a viszony azzal, aki bántalmaz?
2021. júl. 18. 04:53
 7/24 anonymousreview60 ***** válasza:
93%
#3: "" Állandóan a munkatársait meséli ki mit csinál", mert nem éri más inger, nincs más jellegű - és főleg nincs érzelmi bensőséges - kapcsolata és egyedül van. Az más kérdés, hogy ezt "saját magának" köszönheti.
2021. júl. 18. 05:27
 8/24 anonim ***** válasza:
83%
Mert idióták. Egy illúzióban élnek, ami sosem lesz valós. Én biztos nem állnék le ilyen szülővel.
2021. júl. 18. 05:55
 9/24 anonymousreview60 ***** válasza:
74%

#8:+1

Kérdező: Mert a bennük élő, megbántott kisgyerek a szülő szeretetére és figyelmére vágyik, és ezt szeretné megkapni "felnőttként" is. Pitizik érte az esetek 99%-ában, aki a szüleivel ilyen viszonyban van. A maradék 1%-nál tényleg csak annyi a baj, hogy a szülők gyereket akartak, de foglalkozni vele és nyűglődni nem.

A dolog megfelelő kezelése a pszichoterápia, ahol a gyerek kitalálja, hogy így felnőttként neki mennyire kötelessége a szüleivel foglalkozni ezek után (Semennyire.), és mennyire éri meg neki bármi más okból velük foglalkozni (Esetfüggő.), de a határait meg kell védje. Amíg erre rá nem jön, és még nem ennek megfelelően él, addig 1. Nem felnőtt. 2 Ha már gyereke van, jó eséllyel túlkompenzál, és az sem egészséges.

2021. júl. 18. 06:50
 10/24 anonim ***** válasza:
47%
2-es, oké az érvelésed, na de a gyerek miért megy bele ebbe a jópofizós kapcsolattartásba?
2021. júl. 18. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!