Sulek Péter kérdése:
Szerintetek ez normális ? Szerintem nem,ti hogyan változtatnátok a helyzeten ? Hogyan javítanátok magatokon ?
Figyelt kérdés
Nekem az a véleményem,hogy a szüleim nem tudnak szeretni, apám nem beszélget velem nincs közös program,nem tanítottak meg vasalni 19 évesen tanultam meg mosogatni semmi házi munka nem volt semmi nevelés,ültem a gép előtt,ne okozzak bajt.meg semmit nem bíztak rám,úgyis elrontom. Cserébe milliókkal szórtak mindig megvolt mindenem,mindent megcsináltak helyettem.
Szeretnék rajta változtatni egészséges normális életet élni.ti hogyan fognátok hozzá ? Köszi a válaszokat szép napot :)
#életvezetés tanács
2021. júl. 17. 01:41
11/11 anonim válasza:
Mondjuk aki ezt a space dolgot említette... azért tényleg fura, hogy valami csoda folytán a furcsa kérdésekben mindig hasonló a szerkezet. Lehet persze totál véletlen, hogy msot hirtelen sokan írnak pont így, de inkább a másik oldal a valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!