Anyám miért nem normális?
Mucika, 3-an éltek abban kib.szott házban, miért anyádnak egyedül kéne ganézni utánatok?
"És természetesen nekem kell hiányt szenvedjek ebben-abban "
SZóval neked ebből az egészből ennyi jön csak le?
Inkább őt sajnálnám mint téged - 12 órát dolgozik, és utána te vagy felháborodva hogy nem mosogat meg takarít? Azért ilyenkor illene besegíteni, még akkor is ha elvégezi a házimunkát..
Na meg azért már csak a saját érdekedben sem ártana tudni, hogy hogyan kell mosogatni, mosni, főzni, takarítani, mert ahogy előttem is írták: nem nagy ördöngösség, és előbb-utóbb meg fog szűnni ez az "anyuci csinál mindent helyettem" állapot, és akkor majd rajtad fog állni, hogy el lesz végezve a házimunka vagy sem.
EMBEREK!!! Csak hogy tisztázzunk ezt-azt (nem mintha sokat változtatna)
1. Ezzel nem lejáratni akarom őt, csak SZERINTEM nem ez a jó anyai viselkedés, de ahogy látom, ez sokak számára normális
2. Eléggé érdekesnek tartom hogy 3 napot itthon van, ebből 2 napot végig döglik, majd az utso nap elmegy körmöshöz meg kozmetikushoz (az is érdekes, hogy erre van idő)
3. Miután elbaszta az egész életem, konkrétan lelkibeteg vagyok, nehezen megy a barátkozás, apakomplexusom van, akarom hogy jormális családom legyen, vagy legalább normális anyagi háttér (és ezt mind neki köszönhetem elvárnám, hogy legalább alap dolgokkal kárpótoljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!