Anyám miért nem normális?
Ne tévesszük össze a gondoskodást azzal, hogy a gyereknek a legalapvetőbb dolgokat se kelljen otthon megcsinálni.
Egy 10 évest is be kell szépen lassan vonni a teendőkbe, hogy megtanulja mit hogy kell, hogy legyen igénye a tisztaságra, hogy tudjon csinálni később egy rántottát, vagy bekapcsolni a mosógépet. A leírtak alapján, a kérdezőnél ez kimaradt.
A gyerekeim még kicsik, de mindenkinek megvan a maga szintjén a feladata, ettől még gondoskodva van róluk, de már a 6 éves is kiviszi a tányérját evés után a konyhába, ha van maradék, kikotorja a szemétbe, beteszi a mosogatógépbe a tányérját. Tudom, mindjárt én leszek itt a rabszolgatartó szaranya.
Szerintetek ez igy normális ?
egy normális anya mos,föz,takarit csak épp a gyerekére nem?
Az ö ruháit kihaggya a mosásbol? vagy ez szerintetek hogy müködik?
Ha az anyuka végezné a "dolgát", akkor a gyereknek is lenne tiszta ruhája!
De mivel irta hogy nincs, ebböl az jön le hogy az anyuka nem mos egyáltalán.
Es gondolom ez minden mással is igy van! Ezért uszik a ház.
A gyerek részéröl "besegités" szép dolog lenne, ha lenne MIBE besegiteni!
98- igen ezt en is teljesen normálisnak tartom.
Nekem az alapvetö gondoskodásba beletartozik az Ebéd vagy tiszta ruha
Lelked rajta. 16 éves lányom megfőzi az ebédet, berakja a mosást, és nem törik le a keze miatta.
Kérdező, te egy anti reklám vagy. Miért ne szüljünk vagy szüljünk gyereket témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!