Anyám miért nem normális?
Ti amúgy normálisak vagytok? Eltértünk a témától egy kicsikét.... nem tudom, hogy az hogy jön ide, hogy ti nem akartok ilyen gyereket stb... így sincs könnyű családi hátterem és valaki itt még olyanokat irogat, hogy "ha ilyen lányom lenne én is leugranék a 3.rol" . Nem ez volt a kérdés, csak hogy erről kinek mi a véleménye
Ui: apám nem velünk él, sosem voltak házasok
#81: "Nem ez volt a kérdés, csak hogy erről kinek mi a véleménye"
Mi meg csak a véleményünket mondtuk el. Mondjuk az nem derült ki továbbra sem, hogy hány éves vagy? Dolgozol, vagy tanulsz?
És mi akadályoz abban, hogy elmosogass, és kimoss magadra?
Hát nem ilyenre.... miért segítsek én?? Ő nem teremtett normális életet nekem, én miért segítsek neki? Miért legyek akkor én "normális" gyereke ha ő nem normális anyám?
ezt írta nekem privátban a kérdező...most komolyan reményetelen a kérdező vagy egy troll.
"nekem ez egy plusz érv arra, hogy ne segítsek nekiy nem érdemli meg..."
Most azt hagyjuk, hogy megérdemli, vagy nem. Azt fogd fel, hogy nem neki segítesz, hanem magadon, ha a 3 napja rohadó kaját kikotrod a szemétbe és nem szagolgatod napokig, magadon segítesz ha beteszel egy mosást a ruháiddal és tudod, hogy lesz másnapra tiszta bugyid.
A szülőnek nem dolga egy 15-16 éves, pláne ennél nagyobb"gyerek" után ganézni, mert megszülte.
Vagy ha elköltözöl, ott is rohadni fog a mosatlan? Kellemetlen lesz, hogy akkor már nem lesz kire fogni...
"A szülőnek nem dolga egy 15-16 éves..."
van erre szabályzat hogy meddik "dolga" meddig "köteles"
a szülö gondoskodni gyerekéröl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!