Miért csinálnak így a szüleim?
Nekik minden olyan szenzáció
Pl mikor elkezdett nőni az arcszőrzet,"néézd szakállas a mi kis fiúnk". Mikor nagy és leszedem,első alkalom mikor meglátnak "LEVÁGTAD A SZAKÁLLAD???! NAA MIÉRT?"Olyan meglepődéssel fogadják,ha csinálok valamit a kinézetemmel, minden.egyes.alkalommal. Mintha más bolygóról jöttem volna nem földi ember lennék.. Még a végén kiderül hogy nekem is kell wc-zni és vannak érzéseim :O Aztán anyámnál olyan hihetetlenül elképesztő,embertelen,kínos dolog a szex,tv-ben is volt bármiféle utalás egyből elkapcsolt,pl IHM showkban. Apám meg,ha már csak egy haver csajom van,"na megkureltad mán?jó magas lányka lehet bele pakolni" ...really bruh?
E két kombó hatására nagyon szégyenlős lettem,pl.haveroknál bármilyen kis formában is feljön a szexualitás,nem bírom. Egy felelsz-mersz játékba se merek részt venni mert félek hogy olyat kérdeznek
Meg bírom a metálos dolgokat,nincs tetkóm meg semmi feltűnő cucc,csak szimplán a pólók tetszenek..és ettől is furán néznek meg olyan hangsúllyal beszélnek mintha hülye lennék. Tudjátok ez az"Ilyet hord akkor feltűnési viszketegsége van?" "Emos a gyerek?" "Majd kinövi,lázadó kor"
Hazajövök első dolog: "A fekete pólóba mentél?"-nem,mint láthatod a lilába..
Ha rossz kedvem van letámadnak,hogy "MIÉRT NEM BESZÉLSZ?" De ha elmondom ,kínosan néznek és nem tudnak hozzátenni,vagy vita lesz belőle
Hiába beszélek velük,nem jut el hogy ez miért idegesítő
Cserébe ha nem velem foglalkoznak,ordibálnak egymással
Bocs hogy ilyen hosszú,de muszáj volt kiírnom magamból,mert ma elpattant a húr.
Ami másnak természetes dolog,azt én szégyellem,konkrétan ez a helyzet. A lábamon is szégyellem a szőrt
Férfiként te semmiféle szőrt ne szégyellj magadon. Képzeld hogy te vagy a domináns oroszlán.
Szexuális témákban meg ne a szüleid legyenek a beszélgetőpartnereid, nekem se voltak, mégis felnőttem. Nem hinném, hogy sokat vesztettem volna.
Csajozz be, majd az oldja a gátlásaidat. Szexről nem beszélgetni kell, hanem csinálni.
Lehet így viccesen hangzik,de élőben rohadt idegesítő. Nem viccesen kérdezik,hanem olyan hangsúllyal mintha nekem mindent meg kéne magyarázni. Hidd el nem véletlen akadok ki
Az a baj az egésszel hogy nem tudnak természetesen kezelni semmit. Oké,hogy mások se beszélik meg ezt a témát a szüleikkel,de nem is az van,hogy ilyen kínos
Nálunk tök normálisan kezelik a szex témát szerintem. Filmekben ha olyan jelenet van, akkor persze kínos csend van, de amúgy nem beszélünk semmit róla, azt párszor viccesen megkapom ha megyek pl. házi buliba hogy ,,nem akarunk még nagyszülők lenni” és ennyi.
Barátaiddal próbálj egyre többet beszélni az ezzel kapcsolatos dolgokról szépen fokozatosan, mert ez tényleg kínos pillanatokat szülhet, ha te ennél a témánál lelépsz.
Túlságosan szeretnek akkor. A kevesebb néha több. Pl ha valaki sír akkor se támadjuk le hogy jajj mi a bajod,hanem odamész és csendben leülsz mellé amíg abbahagyja
Hát,úgy látszik én ilyen maradok. Meg osztálytársak csinálták ezt hogy egy csaj de jó de megk..nám. Nekem ez offos,sose mondtam el ha tetszett valaki. Ha tetszik valaki nem ez jut eszembe,az arca tetszik,azon fantáziálok hogy vele lógok,megölelem meg ilyenek.
Az a pár haver szerencsére nem erőlteti ezt a témát,max akkor ha isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!