Szerintetek nem túlzás, amit a szüleim csinálnak?
A barátommal kb 1 hónapja vagyunk együtt és a szüleim miatt alig tudunk találkozni. Amikor iskola van, akkor azért nem találkozhatunk, csak nagyon ritkán, nagyon rövid időre, mert hogy szerintük tanulnom kell..még pénteken se. Hétvégén meg csak szombaton talizhatunk, de akkor így mindenbe beleszólnak. Ma is találkoztunk és apám konkrétan azt is megmondta, hogy melyik utcán sétálgathatunk és amikor hazajöttem, így számon kérte rajtam, hogy ha tényleg arra sétáltunk, akkor mondjam el, hogy milyen bolt van pl. a templom mellett, meg ilyenek...És ez komoly...Vagy pl. nem engedik, hogy felmenjünk hozzájuk, pedig a barátom szeretne már bemutatnia szüleinek, mert már ők is mondták neki párszor, hogy szeretnének találkozni velem, de anyámék nem engedik és állandóan, amikor találkozunk és így több ideig együtt vagyunk, akkor számon kérik, hogy akkor holt voltunk és mit csináltunk és amikor mondtam, hogy pl. elmentünk a mekibe, meg kellett nekik a blokkot is mutatnom, hogy lássák, hogy tényleg voltunk ott.
Szerintem ez egyáltalán nem normális.
16/l
Találkozni a barátommal? :)
Meg amúgy az iskolában általában negyed 3-kor végzek, nehogy már azt a pár matekházit meg mondjuk 2 oldalnyi leckét töriből vagy irodalomból egész délután kelljen tanulnom..
Lehet kicsit eltúlozzák, de szülőként ez a dolguk, neked meg a tanulás a dolgod.
Mutasd be nekik az épp aktuális barátodat, hátha kicsit enyhülnek, ha tudják kivel vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!