Az gáz ha a szüleim csinálnak helyettem dolgokat? 18/F
Például anyám mindig felajánlja hogy készít nekem vacsorát, ő hívja föl a magántanáromat ha van valami, időnként kitakaritja a szobámat, összepakol, pedig szerintem nem lenne szükség rá.
Ha valami van velem kapcsolatban, apám úgy dönt el dolgokat, hogy előtte nem kéri ki a véleményemet, sok dologról nem is szól nekem, csak akkor ha megkérdezem.
Ha elmondanám a véleményemet dolgokról, rögtön ideges lesz és kiabálni kezd.
Anyám ideges lesz ha 10-11 előtt nem vagyok ágyba, mert szerinte nem tudok fölkelni. Ezek jogosan idegesítenek?
Exemmel is így bántak, neki még 30 éves korában is ágyba vitte az anyja a reggelit és a kakaót, és gügyögve beszéltek egymással :DDDD
Sürgősen változtass! Állj a sarkadra, mert később rosszabb lesz! Igen, lesz vita, de ha következetesen betartatod a határokat, akkor egy idő után meg fognak békélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!