Miért csinálnak ekkora problémát a szüleim egy ilyen buta dologból?
A felesegemmel kulfoldon elunk, az en csaladom itt az o csaladja Magyarorszagon
A szuleimnek pedig teljesen elborult az agyuk, mert abban allapodtunk meg a felesegemmel, hogy egyik evben itt a masik evben ott tartjuk az unnepeket.
(Pontosabban mi sosem unneplunk semmit egyutt, mi mindig a sajat csaladunkkal unnepeltunk, meg a hazas de gyermektelen eveink soran is, nekunk ez igy volt jo)
A gyerekek most 3 evesek, az elso evet Magyarorszagon, a tavalyit itt es az ideit megint Magyarorszagon unnepelnek (iden csak a karacsonyt mert a husvet es a tobbi elmaradt sajnos)
A szuleim keptelenek felfogni, hogy a gyerekeknek vannak masik nagyszuleik is akiknek ugyan annyi joguk van veluk egyutt karacsonyozni mint nekik, raadasul a szuleim BARMIKOR lathatjak oket, nem ertem ezt miert kell sajnalni masoktol. Abba is allandoan belekotnek, hogy mi miert nem unneplunk egyutt a felesegemmel, es nem ertik, hogy NEKUNK IGY JO
Meg is mi az istent mondhatnek meg nekik, hogy egyszer es mindenkorra leszalljanak errol a temarol es verge felfogjak az igazsagot?
Ünnepeljetek eggyütt, mindenki! ;)
De amúgy ez olyan hogyha van 4 gyereked, és mindegyik házas lesz, akkor elvárod hogy mindegyik nálad karácsonyozzon? Nyilván nem! Van ott még 4 család, ahol szintén várják őket. Szóval okosan kell ezt kezelni!
Ok egyszer jottek Magyarorszagra, es az az eskuvonk volt, azota is hivtuk oket nyaralni vagy Karacsonyra, de nem...
Szerintem az eves valtas jo otlet, foleg hogy itt inkabb a karacsony a tema. Husvetkor/szilveszterkor nem mindig szokott a felesegem hazamenni, csak ha olyan kedve van.
Szoval 1 unnep lenne, nem tudom mit kell hepciaskodni.
Hogy miért?!
Azért, mert önzők és ostobák. De hát te attól még szereted őket.
Nagyon jól csináljátok, és ezen ne változtassatok.
Sőt, ha nagyobbak lesznek, és lehetséges, minden évben töltsenek két hetet a feleséged szüleinél.
Nem akarnak tudomást venni a feleséged szüleiről, és ez több, mint sértő.
A gyerekeknek joguk van mindegyik nagyszülőhöz.
Én hét gyerekes nagycsaládban nőttem fel. Amikor már a nagyok nősültek, férjhez mentek, akkor csak azok ünnepeltek együtt a szüleinkkel, akik még kiskorúak voltak, otthon laktak.
24-én mindenki a saját családjával volt.
Első napon az egyik, második napon a másik nagyszülőkhöz mentek.
Nagy volt a vendégjárás, sokan voltunk, és boldogan emlékszem vissza.
Én közölném, hogyha sokáig kardoskodnak, akkor vesztek még egy jegyet és mész te is a család után. Akkor az egyik gondjuk megoldódik, ménemegyütt, cserébe nézhetik egymást három napig.
Rögtön csendben maradnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!