Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen gyakran ölelekeztek...

Milyen gyakran ölelekeztek egymással a családban?

Figyelt kérdés
Elsősorban szülő gyerek közötti ölelésre gondolok.

2021. júl. 12. 15:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Az én családomban nem volt divat, tehát szüleimmel szinte soha (max. nagy traumáknál, pl. a válásomnál megölelt anyám), tesómmal se. Viszont én igénylem, és az én gyerekeimnek már azt tanítom, hogy ez jó dolog, így ők is szeretik, és velük ölelkezünk. 41 F
2021. júl. 12. 18:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szoktunk, gyerekkoromból sem igazán emlékszem ilyenre. 22/l
2021. júl. 12. 18:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Anya vagyok, a 11 éves kisfiammal naponta, többször is, de a reggeli felkelés és az esti búcsúzás fix.

Remélem, még egy darabig így marad.

Sajnos gyerekszerepben már soha, mert a szüleim rég meghaltak, de ugyanebben nőttem fel.

Huszonéves koromban mentek el a szüleim, de addig, amíg éltek és hazalátogattam, természetes dolog volt.

Szerintem fontos a szeretet ilyen módon való kifejezése is, a testi érintés.

Az ölelés mellett ha az jártunkban-keltünkben egy puszi, hajsimogatás, csikizés vagy egy barack... az tk mindegy, csak jóérzésből legyen.

2021. júl. 12. 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt szokás. Amúgy felnőve nagyon távolságtartó lettem, szóval azon alkalmakkor, amikor valami ünnep van, pl. karácsonykor kifejezetten feszengek amikor végigölelgetnek.
2021. júl. 12. 20:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha
2021. júl. 12. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Sosem voltam ölelkezős, rühelltem egyszerűen. Mégis minsig nagyszülők erőltették főleg.

Aztán anyámra jött rá ez a "jajj hagy öleljelek már meg" dolog. Tudja, hogy utálom, rühellem. Főleg, hogy a kapcsolatunk sem az igazi eltávolodtunk rég.

Ami vicces az, hogy alapvetően a baráti körömben, ismerősi körömben sokkal természetesebben jön és jóleső tud lenni egy ölelés. Ott sem nagyon csináljuk, de mégis jól esik.

A vicces az, hogy az egyik haverom szülei a világ legnagyobb természetességével teszik ezt, simán megölelnek engem is ha találkozunk, puszi-kézfogás. És egyszerűen jóleső természetes érzés.

2021. júl. 13. 18:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyám mindig ellökött, látványosan undorodott az öleléstől...a férfi hímvessző nyalogatása már nem volt olyan gusztustalan, mint a lánya ölelése 👌🙃

25/N

2021. júl. 13. 18:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha, meg is orrolnak azok, akik ezt látják, mondván, hogy ez egy meghibásodott család. Pedig ilyen törvényről nem tudok, hogy mindig ölelgeti kell a másik családtagot.
2021. aug. 6. 12:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Mi sajnos nem vagyunk jóban egymással.
2021. dec. 26. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!