Milyen gyakran ölelekeztek egymással a családban?
Anya vagyok, a 11 éves kisfiammal naponta, többször is, de a reggeli felkelés és az esti búcsúzás fix.
Remélem, még egy darabig így marad.
Sajnos gyerekszerepben már soha, mert a szüleim rég meghaltak, de ugyanebben nőttem fel.
Huszonéves koromban mentek el a szüleim, de addig, amíg éltek és hazalátogattam, természetes dolog volt.
Szerintem fontos a szeretet ilyen módon való kifejezése is, a testi érintés.
Az ölelés mellett ha az jártunkban-keltünkben egy puszi, hajsimogatás, csikizés vagy egy barack... az tk mindegy, csak jóérzésből legyen.
Sosem voltam ölelkezős, rühelltem egyszerűen. Mégis minsig nagyszülők erőltették főleg.
Aztán anyámra jött rá ez a "jajj hagy öleljelek már meg" dolog. Tudja, hogy utálom, rühellem. Főleg, hogy a kapcsolatunk sem az igazi eltávolodtunk rég.
Ami vicces az, hogy alapvetően a baráti körömben, ismerősi körömben sokkal természetesebben jön és jóleső tud lenni egy ölelés. Ott sem nagyon csináljuk, de mégis jól esik.
A vicces az, hogy az egyik haverom szülei a világ legnagyobb természetességével teszik ezt, simán megölelnek engem is ha találkozunk, puszi-kézfogás. És egyszerűen jóleső természetes érzés.
Anyám mindig ellökött, látványosan undorodott az öleléstől...a férfi hímvessző nyalogatása már nem volt olyan gusztustalan, mint a lánya ölelése 👌🙃
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!