A szülők többségének fontos, hogy gyermeke jó anyagi háttérrel rendelkező párt válasszon magának, vagy ez inkább nem szempont csak az hogy a fiatalok jól meglegyenek egymással?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ami miatt kérdeztem az a következő. Nálunk a rokonságban van két lány másodunokatestvérem, akiknek az aktuális pasijukról kedves szüleik rögtön az elején megérdeklődték hogy mijük van. Nem is mindig a lovagtól, volt hogy ismerősöktől kérdezték hogy mit tudnak róluk. Mert anyám unokatestvére (a lányok apukája) szerint akinek nincs felmutatható értékes vagyona az annyit is ér. Szóval akárki az ő lányait nem viheti.
Mondjuk az ilyen apukákat sem feltétlenül értem hogy őrt állnak leányuk mellett, de nyilván ők is a legjobbat szeretnék.
Tau bácsinak: Sajnos ilyen megjegyzésnek is fültanúja voltam, ez esetben az életében sosem dolgozott anyuka nevelte így leánygyermekét hogy ne csináljál semmit, majd a férjed úgyis eltart!
Persze tényleg nem általánosítunk de igenis vannak ilyen szülők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!