A szülők többségének fontos, hogy gyermeke jó anyagi háttérrel rendelkező párt válasszon magának, vagy ez inkább nem szempont csak az hogy a fiatalok jól meglegyenek egymással?
Értem, hát erre csak azt tudom mondani apukanak is idő kellett mire összakaparja a pénzt, kár rögtön lehúzni a gyereket.
Mondom egyrészt megértem, mert ki akarja hogy nelkülözzön a gyereke? De azért hiaba a sok penz ha emberileg 0 valaki. Ugyanez igaz fordítva, csórón is lehet nagyon gáz valaki. Amúgy az én párom sem volt nagyon szimpi az elején anyámnak. Mondjuk mi gazdagok se voltunk, tényleg nem értem mire fel volt ilyen. Jót akart ok. De páromra mindig szamithatok, emberileg nagyon ott van. Az anyagi helyzeten is igyekszik javítani , kepezni magát. En inkább azt mondanám az életrevalosag fontos. Pénzes de erdekes módon a szegenyebb fiúknal is előfordul hogy kb életképtelen. Na ilyen nem kéne. Emberileg legyen rendbe, meg legyen életrevaló.
Van ilyen is meg olyan is. Anyósomék viszonylag jól éknek, nekik nagyon fontosak az anyagiak. Engem 10 éve utál anyós, mert a családom szegény. Amúgy 2 diplomám van, munkahelyem, jól keresek és épp a doktorimat csinálom de ez nem tűnik fel neki (mármint az, hogy attól hogy a szüleim nem tudnak alám tenni dolgokat, én meg tudom teremteni azokat magamnak). Tavaly a lányának is lett pasija, az első volt amit kijelentett a bemutatás után, hogy hát lányom elég ronda ez a fickó de sebaj, legalább gazdag. Már azt is számításba vette, hogy mivel a pasas egyke, ő örökli majd a szülők vagyonát is, ami által még jobb parti és bőszen tanácsolja a lányának, hogy felejtse el néha bevenni a fogamzásgátlót.
Az én szüleim mindig is rosszul álltak anyagilag, mégsem tettek soha ilyen megjegyzést, sőt fel is voltak háborodva amikor bizonyos ismerősök megtudták hogy nekem udvarolnak és az volt az első kérdésük, hogy a fiú családjának mije van (kocsi, föld, cég, házak stb.). Anyám nagyon megbánta hogy hozzáment apámhoz, ezért mindig mondogatta, hogy olyat válasszak, akivel megértem egymást és aki tisztel, nem pedig cselédet akar otthonra. Anyagiakról soha szó sem esett ebben a tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!