Milyen gyakran ölelekeztek egymással a családban?
Nagyon nagyon ritkán, az is inkább egy ilyen megjátszott ölelés, érzem, hogy nem igazi. Ha a nővérem hazajon külföldről, őt megolelem, és azt érzem hogy egy igazi ölelés, de amit anyamtol kapok az nem. Apamtol nem is kaptam szerintem életembe soha.
-18L
A kisgyerekeimmel?
Naponta sokszor!!!
Eleve amikor délután találkozunk, meg amikor este aludni mennek. Meg amikor mesét olvasok nekik, odabújnak hozzám. Meg amikor valaminek örülnek. Meg amikor csak úgy eszükbe jut és odaszaladnak hozzám egy ölelésre.
Általában mikor megyek valahova hosszabb távra, akkor.
Vagy amikor szülőkre rájön ez az 5 perc gyerekszülőség,akkor ők minket. Mármint ilyenkor "kicsim, de megnőttél. Ilyen pici voltál mikor megszülettél, most meg egy nagy 'cula' vagy🤣'.
Ezzel nem azt akarom kifejezni, hogy amúgy le vagyunk sz@rva,de amikor 5 perc van, akkor nagyon nagyon ránk vannak cuppanva :D
Aztán én leggyakrabban szoktam a húgomat. Imádom a csírát <3 csak úgy, semmi különösebb ok nélkül is.
6 vagyok
20/N-L (törvényileg nő, de azért még a határon érzem magam)
Minden nap mielőtt mennék aludni jó éjszakát kívánok anyukámnak és megölelem, néha apukámat is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!