Mit tegyek ha szüleim ki akarnak tagadni a családbol?
Figyelt kérdés
A páromal elvből nem akarok egyházi esküvőt csak polgárit.
A szüleim azt mondták ha polgári esküvönk lesz soha töbé nem beszélnbek velem és kitagadnak a családböl.
Mit tegyek?
26L
2021. júl. 9. 13:09
21/27 anonim válasza:
Én a férj jelölt szemszögéből nézem, hogy annak miért oylan angy dolog ez.
22/27 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy: oké, tagadjatok ki, de akkor ti is ki lesztek az én életemből/ esküvőmből/ leendő unokából.
23/27 anonim válasza:
18. Talán azért, mert aki nem vallásos, az nem akar templomi esküvőt. Ennyi. Nem a szülők esküvője lesz...
24/27 A kérdező kommentje:
Nem azért nem akarok egyházi esküvöt met anyi idö lenne elvi okobol még a temploma sem lépekbe.
2021. júl. 9. 23:21
25/27 anonim válasza:
Nevetnék egyet, és megszakítanám velük a kapcsolatot. Ennyi. Hidd el, hogyha ezt megléped, ők fognak pincsiként kúszni, hogy állj újra szóba velük.
26/27 anonim válasza:
Nem kell velük ellenkezni. Ha kitagadnak, akkor kitagadnak... Fater megmondta, hogy nem vagyok a fia, én tartom is ehhez magam azóta. Aki hülye, az így jár.
27/27 anonim válasza:
Első lépés, röhögd pofán őket.
Második lépés, köszönj el tőlük egy életre.
Harmadik lépés, örülj hogy megszabadultál ennyire primitív káros emberektől.
Negyedik lépés, élvezd a kialakult jobb helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!