Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha szüleim ki...

Mit tegyek ha szüleim ki akarnak tagadni a családbol?

Figyelt kérdés

A páromal elvből nem akarok egyházi esküvőt csak polgárit.

A szüleim azt mondták ha polgári esküvönk lesz soha töbé nem beszélnbek velem és kitagadnak a családböl.

Mit tegyek?

26L

2021. júl. 9. 13:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez zsarolás. Annak meg szerintem nem jó ötlet engedni. Főleg, ha az elveiddel mész szembe.
2021. júl. 9. 13:10
 2/27 anonim ***** válasza:
9%
Amíg az oláh cigányok közül nem vagyok kitagadva addig nincs baj.
2021. júl. 9. 13:17
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Ints nekik búcsút!

Aki ilyen piti dolog miatt kitagadná a gyerekét, az nem is érdemli meg hogy tartsák vele a kapcsolatot.

2021. júl. 9. 13:22
 4/27 anonim ***** válasza:
96%

Ma templomi esküvő, pár év múlva már gyerek keresztelés, mikor meg a gyerek is nagyobb lesz már, őt is zsarolják, hogy legyen elsőáldozó és bérmélkozó, mert hanem ez s ez lesz...

Kell ez nektek?

2021. júl. 9. 13:26
 5/27 anonim ***** válasza:
96%

Mármint ha csak polgári esküvőtök lesz, nem?

Amúgy meg nem szabad nekik engedni, mert később egyre több hülyeségen fognak fennakadni, pl. gyerek megkeresztelése (persze csak ha lesz gyereketek), óvoda, iskola, nevelés, alapból a saját háztartás vezetése... Hidd el, mindenbe bele akarnak majd szólni. Ezeket mind nektek kell eldöntenetek, nem a szülőknek. Ők már döntöttek egyszer a saját életük kapcsán, most rajtatok a sor. Ráadásul elvi kérdésekről van szó, ami őket semmilyen szinten nem érinti azon kívül, hogy nem kell egy szombat délutánt a templomban tölteniük.

Aki hajlandó kitagadni a saját gyerekét egy ilyen dolog miatt, az sajnálom, de nem való szülőnek. Simán lehet, hogy ezt ők sem gondolják amúgy komolyan, de én személy szerint már a fenyegetőzés miatt is abszolút minimálisra csökkenteném velük a kapcsolatot, mert nem hiányzik, hogy valaki állandóan beledumáljon az életembe.

2021. júl. 9. 13:26
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Bántalmazó család? Közöld velük, hogy ha nem hagyják abba, akkor TE fogod örökre megszakítani velük a kapcsolatot.
2021. júl. 9. 13:34
 7/27 anonim ***** válasza:
95%
Aki emiatt kapcsolatot szakít meg, az nem százas. Nem kár az ilyenekért... És feszt az ilyen keresztLÉNYEK sírnak, hogy őket üldözik...
2021. júl. 9. 13:48
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
szerintem ilyen szülőkre nincs is szüksége az embernek. nekem eszembe nem jutna beleszólni a gyermekem életébe még apróbb dolgokba sem. a véleményemet elmondom, de ő dönt.
2021. júl. 9. 13:51
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de a Szüleid, nem komplettek. Az én Anyukám is azt képzelte, hogy egyházi esküvőm lesz, pedig gyerekkoromban nem jártam templomba. Egyszer azért kellett eljárnom, mert egyházi iskolában dolgoztam, s ott követelték. Elhívtam Anyumat is, mert gyerekkorában ő járt templomba, s azt képzelte, hogy valamiféle spirituális megtisztulást nyújtó hely. Mondta, hogy még jó is, mert befizetem az egyházadót, s lehet templomi esküvőm. Viszont neki sem tetszettek a misék.
2021. júl. 9. 13:59
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
Hát akkor ez bizony ennyi volt... könnyebb lesz neked nélkülük.
2021. júl. 9. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!