Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a fiad is sminkeln...

Zavarna, ha a fiad is sminkelné magát?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 22:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
96%

Otthon nem zavarna.

Ha sminkben menne valahova, félnék hogy megverik mert más.

Nem elég elfogadóak az emberek :(

2021. júl. 21. 17:06
 32/36 anonim ***** válasza:
85%
Egyaltalan nem zavarna, viszont eggyel nyugatabbi orszagba koltoznek. Vannak fokozatok, de most turbora lesz jaratva a lincseles.
2021. júl. 22. 01:50
 33/36 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ miért teszi. Ha az én gyerekem csinálja, akkor okkal. Nem zavarna.
2021. júl. 25. 15:00
 34/36 anonim ***** válasza:
15%
Most tényéleg azt pontozzák le aki szerint gáz ha egy fiú festi magát? Milyen elkorcsosult világ ez, jönnétek szembe az utcán..
2021. szept. 2. 14:12
 35/36 anonim ***** válasza:
69%
Én is sminkeltem magam, 30 éves meleg férfi vagyok, de szerintem ez nem szexualitás függő, inkább ilyen művészkedésről van szó...
2021. szept. 2. 16:24
 36/36 anonim ***** válasza:
3%

Attól függ miért sminkeli magát, ha pl mert tele van pattanással vagy annak helyével, és mondjuk a buliban nőzni akar, hát legyen, érthető.

De ha azért mert homokos, akkor iszonyatosan zavarna, és elgondolkodnék hogy vagy én rontottam el valamit, vagy pedig valaki belevitte ebbe valamilyen módon.

Aztán ha homokos esélyes hogy inkább intézetbe küldeném, vagy ha felnőttként derülne ki minden kapcsolatot megszakítanék vele, és az örökösödésből is kizárnám.

2021. szept. 3. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!