Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a fiad is sminkeln...

Zavarna, ha a fiad is sminkelné magát?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 22:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
21%
16os, azért ne csináljunk már úgy mintha egy férfi a sminktől lenne kívánatos:D
2021. júl. 10. 08:48
 22/36 anonim ***** válasza:
80%
21: Miért kérdőjelezed meg más ízlését? Mindenkinek más tetszik. Vannak olyan hírességek, akik mellett smink nélkül simán elsétálnék az utcán, kihúzott szemmel meg bejönnek.
2021. júl. 10. 08:50
 23/36 anonim ***** válasza:
76%
"16os, azért ne csináljunk már úgy mintha egy férfi a sminktől lenne kívánatos:" Ahogy a nők sem mi? Ne csináljunk már úgy mintha egy férfi megjelenésén nem javíthatna sokat a smink. Van akinek a sörhas jön be férfiban, valakinek meg szép arc .
2021. júl. 10. 11:09
 24/36 anonim ***** válasza:
26%

De a nok igen, a nokon dob a smink, nem vagom mi a jo ebbe a 21 szazadi divatba, h ami egy non jol all az szerintetek egy ferfin is?

Sminkeljetek ahogy akartok de en a ferfias ferfiakat szeretem

2021. júl. 10. 12:20
 25/36 anonim válasza:
83%

Engem nem zavarna, mindig mellette lennék és támogatnám.

Viszont, ha még nem tudja rendesen megvédeni magát addig komoly sminket nem engednék, mert lehet hogy valaki utána megy, és megveri.

2021. júl. 10. 13:41
 26/36 anonim ***** válasza:
69%

24: Az, hogy mi férfias, szubjektív. Nem kérdőjelezem meg, hogy a te szemszögedből a smink nem az.

Az én szemszögemből viszont férfiasabb, ha valaki magabiztos sminkben is, és szembe mer menni azzal, ahogy a társadalom szerint ki kéne néznie, mintha azonnal úgy picsogna egy kis festék gondolatára, mintha azzal rögtön lenyisszantanák a golyóit is. :P

2021. júl. 10. 17:57
 27/36 anonim válasza:
97%
Nagyom fiatal vagyok még de ha lesz később sok sok év múlva gyerekem, és fiam lesz és művészi pályát válassza magának, amire én is vágyom, akkor sminkelje magát, ez nem feltétlen a sexuális irányúltságnak a befolyásolója. De ha bisex vagy meleg is lenne az a része már rátartozik nem másra. Ezért nem fogom elitélni, én is imádok sminkelni, igaz néha én is furán nézek egy egy sminkes pasit ahogy sminkel de tényleg van aki jól tud..
2021. júl. 12. 20:17
 28/36 anonim ***** válasza:
90%

Magyarországon zavarna, mert feltenem a sok kretentol.

Ausztriában nem, mert ott nincs ennyi kretén, mint ebben az országban.

2021. júl. 21. 09:04
 29/36 anonim ***** válasza:
82%
Örülnék neki, hogy ha sminkelne, hiszen igy látszódna igazán milyen haladó, progresszív, liberális, modern gondolkodású, aki kicsit sem elmaradott, begyöpösödött, középkorból itt maradt. Minél erősebb sminket használna, annal progresszivebb, modernebb, és haladóbb lenne. Ajj, de jó lenne!
2021. júl. 21. 12:12
 30/36 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó vagyok. A magas értékelést látva(jelenleg 82%) szerintem nem jött át az irónia.
2021. júl. 21. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!