Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a fiad is sminkeln...

Zavarna, ha a fiad is sminkelné magát?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 22:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
55%
a középkorból tetszett idetévedni? Segítsen valaki visszatalálni....
2021. júl. 9. 00:21
 12/36 anonim ***** válasza:
57%
léteznek férfiak számára is sminkek, csak egyes begyöpösödött őskövületek hiszik hogy aki sminkel az "bu.zi". Nem értem egy férfi miért ne fedhetné el a bőrproblémáit, miért ne nézhetne ki a lehető legjobban. Ja- csak a rend kedvéért- a férfi sminkek nem olyanok mint a nőik. Tehát nem feltűnő színekről beszélünk.
2021. júl. 9. 00:39
 13/36 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen 16-18 éves korom körül, amikor bulizni mentem, én is kentem néha alapozót a fejemre, meg valami minimális festéket, mert nem volt szép a bőröm. Néha suliban is, de ettől nem vagyok b.zi, csak nem akartam csúnya lenni, és nem is vette észre senki, hogy van bármi is az arcomon. Már nem vagyok pattanásos, nem is használom, szóval ennyi.
2021. júl. 9. 00:53
 14/36 anonim ***** válasza:
76%
A sminkre sehol nincs ráírva, hogy nőknek van es csak ok használhatják. Regen is a férfiak hordtak, pl mikor színdarabokat játszottak, szoval nem tudom honnan jott ez a faszsag, hogy a smink a nőknek való. Nem zavarna, csak félnék, hogy a sok visszamaradott majd bántja utcán vagy suliban. Viszont nemtől függetlenül annak nem orulnek ha nagyon erős sminket hordana a gyerekem mindennap, de ugyis majd azt csinal amit akar, csak nem orulnek neki.
2021. júl. 9. 01:20
 15/36 anonim ***** válasza:
88%
Ja amugy meg igen, nem feltétlen kell ilyenkor nagyon színes 3kmes tusvonalas lila ruzsos sminkre gondolni.. a filmekben is kivannak sminkelve a férfiak. Ők miért ne nezhetnenek ki jobban azzal, hogy elfedik mondjuk a borhibaikat vagy kitoltik a szemoldokuket ott ahol hiányos? Miert csak a nők mázolhatják ki magukat tökéletesre?
2021. júl. 9. 01:23
 16/36 anonim ***** válasza:
85%
"szoval nem tudom honnan jott ez a faszsag" Elméletem szerint ez színtiszta szexizmus. Mert a férfiak szerint egy nő legyen szép,, szexi, kívánatos- de a férfiak az efféle elvárasokat, hogy ők is kívánatosak, vonzók legyenek, sértésnek veszik, mert a nő csak kussoljon, és legyen boldog ha ránéz egy hapsi akkor is ha az hájas, ragyás, ocsmány.... Ideje lenne túllépni ezeken a középkori marhaságokon. Nem vagyunk tárgyak, a nők is szeretik ha kívánatos a párjuk.
2021. júl. 9. 01:31
 17/36 anonim ***** válasza:
79%

17,

ja meg amugy olyan szomoru hogy egy ronda csaj siman csinálhat magából 10/10est, úgyhogy kozben nem is ugy nez ki, es mindenkit atb@sz ezzel, de ha egy fiu ronda az nem tud mit tenni ez ellen. Aztan az ilyen amugy ronda, de fullosra kisminkelt pics@k nezik le a csunya csavokat… ok is tudnának magukból sminkkel szépet csinalni.. (ez nem volt témába illő csak mondom)

2021. júl. 9. 01:47
 18/36 anonim válasza:
61%
Ha úgy sminkelné magát, mint egy lány, az eléggé kellemetlen lenne számomra.
2021. júl. 9. 03:56
 19/36 anonim ***** válasza:
86%
Nem zavarna. A rockeres / Jack Sparrow-s fekete szemkihúzás még kimondottan tetszik is. :D
2021. júl. 9. 04:12
 20/36 anonim ***** válasza:
33%

Zavarna igen. Nem engednem neki. Ha mar felnott csinalja.

Nem bantanam, nem piszkalnam, mert annyit nem er az egesz hogy ugy erezze nem szeretem, de orulni nem orulnek .

2021. júl. 10. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!