Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a fiad is sminkeln...

Zavarna, ha a fiad is sminkelné magát?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 22:50
A kérdező szavazást indított:
Zavarna
Nem zavarna
Semleges lenne
203 szavazat
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
88%
A "nem zavarna" és a "semleges lenne" között mi a különbség?
2021. júl. 8. 22:54
 2/36 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, hogy mit értünk smink alatt, meg azalatt, hogy zavarna. Ha a smink alatt a feltűnő, láthatót értjük, nem csak a korrektort, akkor zavarna, mert mocsok módon aggódnék, hogy valami ótvar, gyökér félhülye homofób sggfej/sggfejek csoportja beleköt, ne adj isten megveri.

De igazából az én személyes lelki békémet nem bántja, ha valami pigmentet ken a fejére a gyerekem.

2021. júl. 8. 23:03
 3/36 anonim ***** válasza:
35%
Nem épp normalis ha egy férfi sminkeli magát.
2021. júl. 8. 23:05
 4/36 anonim válasza:
81%
Teljesen igaza van a kettesnek, egyetertek
2021. júl. 8. 23:08
 5/36 anonim válasza:
68%
nem zavarna egyaltalan, csak feltenem a gyoker homofoboktol nehogy bantsak vagy hasonlo.
2021. júl. 8. 23:18
 6/36 anonim ***** válasza:
55%
addig nem zavar, amíg a kölyköm nekem is megcsinálja a sminkem, hajam , aztán azt ken magára amit akar, ma már ezek a delta variáns generációk elfogadnak mindent , ha tiltom neki akkor meg én legyek a szemét...és akkor nem fogja csinálni?, dehogynem...akkro meg csinálja meg nekem is az én sminkem, hajam stb. ennyit kértem tőle csak.
2021. júl. 8. 23:26
 7/36 cydor válasza:
79%

Nem zavarna a szineszek sminkelik magukat de a tv ben kamera elott dolgozoknak is kell. Ma mar szinte mindenki keszithet videotartalmakat, szoval alapvető lesz a normál hetero ferfiaknak is a smink.

De ha a transvesztita eloadok szimpafi sminkjere utalo, hasonlo smink utcara szorakozohelyre valoszinüleg zavarna.

2021. júl. 8. 23:27
 8/36 anonim válasza:
89%

Engem nem zavarna, ha ő ezt szeretné nyugodtan csinálja az ő élete. Nekem véleményem szerint inkább abban van feladatom, ha ilyet csinálna, hogy elmagyarázzam neki milyen keretek között a saját biztonsága érdekében.

Tehát pl otthon nyugodtan bármit, a suliban maximum nagyon enyhét engednék látványosabbat meg maximum, ha esetleg van valami olyan alkalom vagy helyzet ahol mások is ilyesmit csinálnak. (Példát erre most nemtudok mondani)

De mindenképp figyelmeztetném ennek a veszélyeire, hogy hol mennyire szabad és mit várhat esetleg néhány embertől, szóval eléggé félteném, de személy szerint nem zavarna. Csak félteném aoktól akiknek verögzödése, hogy maximum csak lányok csinálhatnak ilyet és fiúnak kőtelező férfi modjára viselkednie. Tehát pl a homofoboktól, megjegyezvény a sminktöl nem lesz meleg egy fiú se, meg nem is jelenti annyira azt..

2021. júl. 8. 23:44
 9/36 anonim ***** válasza:
62%

Ha művészpályára lépne és a munkájához kell akkor nem bánnám, civilben nem nem örülnék neki.

A kamaszkori útkeresés más lapra tartozik.

2021. júl. 8. 23:52
 10/36 anonim ***** válasza:
24%
a lányok sminkelik magukat. Elírtad talán a kérdést? A fiad miért sminkelné magát? :D
2021. júl. 9. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!