Hogy tanultatok meg szépen sminkelni? Videót is linkelnétek? 🙂
Bevallom, 16-19 éves korom között én is a beauty guruk (akkor még csak szimplán YouTubernek nevezett hazai és külföldi sminkes csajok) tanácsain nevelkedtem.
Aztán fokozatosan rátaláltam a saját stílusomra, rájöttem, hogy nem kell mindent vakon követni, amit egyesek a fejembe akarnak verni, hogy “csak így vagy úgy szabad, minden más ocsmány hatású”.
Ha egy konkrét videó és utasítások szerint akartam pontosan lekövetni valakinek a sminkjét, a végeredménnyel szinte soha nem voltam elégedett.
Az a verzió sokkal jobban tetszett, amikor egy kép alapján, az én bevált technikámmal, az én szemformámhoz és színeimhez igazítva készítettem el a sminkemet.
Ma már jóval több feketét, ugyanakkor merészebb színeket használok az arcomon. Kontrasztos, hűvös típus vagyok, a sokak által visel, tipikus, halvány barnás/rózsaszínes sminkektől én pl. sokkal betegebbnek tűntem, mint teljesen natúr arccal. Ezért az én “go-to” sminkeim az ilyen árnyalatok helyett főként szürkét, feketét és ezüstöt tartalmaznak.
Egyébként nagyjából így néz ki egy “átlagos” sminkem, bár nem biztos, hogy ilyen videóra gondoltál:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL42j9fyV16o-6a7atZXHH..
nekem ez a sorozat nagyon bejött, nem azt diktálja, hogy melyik színt kell használnod, és szigorúan hova felvinned, inkább technikákban segít, meg hogy hogyan, hova, mit lehet egyáltalán használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!