Hölgyek/lányok ti kitől hogyan tanultatok meg sminkelni?
És mennyi idő kellett amíg belejöttetek.
Volt előttetek szülői példa, anyukátok, tesótok, barátnő vagy internet segített?
magamtól
anyukám csak szempillaspirált használ, azt is csak utánam :D
youtube-on néztem videókat, meg amúgy se sminkelek erősen, így nem volt nehéz, szinte rögtön sikerült
Magamtól, Marie Claire-ből, Elle-ből.
Nem voltak még videók. Meg olyan vagyok, hogy alapból nem csinálom azt, amit egy hozzám hasonló senki mond.
Fogtam a szemceruzát, és kihúztam vele a szemem. Fogtam a spirált, és eleinte bénázva, később gyakorlottan átfésültem vele a szempilláimat. Fogtam a szemöldökceruzát, és halvány tónust raktam arra a részre, ahol alig nő szemöldököm.
Nem értem, mit kell ezen tanulni, fogod a cuccokat, és használod.
A végeredmény ilyen, csak kevésbé vastag, és nem használok szemhéjpúdert.
Azt tudom elképzelni, hogy ha valami kacifántosabb sminket készít az ember több termékkel, akkor annyi segítséget keres, hogy milyen sorrendben ajánlatos alkalmazni...
Leginkább internetről. Nagyon nagyon régen alul egy szemceruzával kezdtem, majd szempillaspirál, idővel jött a szemöldökceruza és tulajdonképpen a mai nap is itt tartok, több sminket nem használok. Az alsó vízvonalról pedig a felső vízvonalra teszem a szemceruzát.
Anyukám semennyire nem sminkelt.
Magamtól.
Eleinte lassabban ment, most már ha akarom gyorsabban is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!