Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól lehet sminkelni? Csak szempillaspirál és kicsi szemhéjpúder

Figyelt kérdés

2016. jan. 1. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
16 éves kortól, az alatt nem is nagyon van keresnivalója olyan helyen ahova ki kell sminkelnie magát.
2016. jan. 1. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
12-13 éves kortól mehet szempillaspirál, szájfény, korrektor, de a korrektor akár 11 évesen is. 14-től néha szemceruza vagy vékonyan tus. BB krém is. Szemhéjpúder szerintem olyan 16 éves kortól, nude színű.
2016. jan. 3. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy ti hány évesek vagytok és mit szoktatok használni??
2016. jan. 5. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 12 évesen ünneppekkor néha használtam szempillspirált. Szemhéjpúdert szerintem 15 éves kortól használd.
2016. jan. 7. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Húha, hát nem akarom én itt a rossz példát mutatni, de én 14 évesen (amint gimis lettem) kezdtem, pattanások miatt korrektor+púder (ha nagyon szörnyű volt a helyzet:)), illetve egy közepesen vékony tusvonal (de olyan kis szárnyacskát nem csináltam a végére). Anyukám ennyit engedett, aztán fokozatosan már szárnyacskát is rajzoltam a tussal, stb... :D Általánosban viszont egyáltalán nem sminkelhettem.

Én így visszagondolva, nem érzem, hogy sok lett volna... Nem voltam kivakolva, nem volt pandaszerűen bekarikázva a szemem, stb...

Most 17 vagyok, most korrektor+púder általában, illetve enyhe, nude (barna+bőrszín/néha fehér...) és szempillaspirál. :) De nem érzem, hogy túlzásokba esnék. :)

2016. jan. 16. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Most 13 vagyok, korrektor pattanásokra és pirosságokra (catrice), szempillaspirál (alverde vagy loreal) és szájfény (essence) vagy színezett ajakápoló (baby lips) minden nap. Illetve szeretnék majd néha fekete szemceruzát is használni vékonyan vízvonalra.
2016. jan. 24. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:

"korrektor pattanásokra és pirosságokra"

Nem elfedni kéne, hanem kezelni. Mindenki elkezdi magára kenni ezeket a cuccokat, az egyébként is problémás bőr ezeket magába szívja, jól megtelepszik benne, aztán 18 évesen úgy néz ki az ember lánya, hogy egy kiló vakolat alatt is ott virítanak az elefántméretű pattanások.

Van egy csomó pattanás elleni tonik, arcradír, stb. Eltüntetni kellene őket, nem elfedni és "dagasztani" őket.

Olyan ez mint amikor a koszt a szőnyeg alá söpröm, ahelyett hogy alaposan összetakarítanék. Így csak gyűlik-gyűlik a kosz, aztán nem fog elejteni semmit az a bizonyos szőnyeg...

2016. jan. 24. 13:34
 8/9 anonim válasza:
Szerintem mindenki amikortól gondolja persze az tény hogy nem 8 éves kortól de egy olyan 12 13 éves kortól lehet szempilaspirélt és korektort használni ....főleg aki patanásos az pudert korektort es alapozót szeretne használni hogy eltüntesse azokat .....buliba vagy alkalmakkor mondjuk ki lehet sminkelni magad szemhely puderrel is ....az igazság az hogy a márkától függ ha ocska akkor az tényleg tönkreteszi a bőrt de egy márkás smink nem hiszem főleg ha azután le tisztitod rendesen mindig amikor kisminkeled magad ....nekem ez a véleménye
2016. febr. 11. 21:55
 9/9 anonim válasza:

az tény, hogy a korrektor csak elfedi a hibákat, és nem tünteti el őket, de mindig lesznek olyanok, akik lenéznek a bőrhibáid miatt, ez ellen egyfajta ideiglenes megoldás a korrektor.

valami natúr, vagy halvány színű szemhéjpúdert lehet használni 12 évesen is. (én ennyi idősen kb. 1 mm aranyszínűt használtam a szemhéjamon :D )

szempillaspirál meg szerintem simán lehet 12 évesen. (én azt mondjuk soha nem használtam, és nem is fogok, mert eleve olyanok a pilláim)

korrektorból nagyon keveset is lehet véleményem szerint.

remélem segítettem. :))

2016. ápr. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!