Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim minden reggel...

A szüleim minden reggel szexelnek,nem merek kimenni a szobából, azt nem értem, hogy merik ezt csinálni azt hiszik nem hallom mikor egybe nyílik a szoba.Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 06:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%
Szólj a szüleidnek szerintem mindenképpen. Teljesen normális, hogy téged ez zavar, ehhez alkalmazkodniuk kell. Ha olyan a lakás/ház kialakítása, hogy tényleg max. szobát lehet cserélni, attól még megtehetik, hogy tekintettel legyenek rád. Teljesen normális, hogy téged zavar. Szerintem minden normális embert zavarna. Megjegyzem kolis voltam éveken át, de soha nem volt ilyen… az emberek tudnak kulturáltan együttélni, ha akarnak.
2021. júl. 3. 09:51
 22/31 anonim ***** válasza:
82%

Az emberek nem hulyek.

Plane ilyenben.

Vagy szimplan leszarnak, hogy hallod vagy sem vagy valamelyikuk erre izgul hogy a "masik lehet hogy elkap majd!".

2021. júl. 3. 09:54
 23/31 anonim ***** válasza:
92%

Én életemben egyszer, vagy kétszer ha hallottam őket, nem kellemes.

Akkor is éjjel dugtak, ki sem mertem menni a budira, irtó kínos lett volna.(nem aludtam, mert hányingerem volt, szerencsére reggelre elmúlt)

2021. júl. 3. 10:01
 24/31 anonim válasza:
5%
Szerinted anyud apud nem halotta még ahogy ép szexelsz?
2021. júl. 3. 10:27
 25/31 anonim ***** válasza:
88%
Vagy mondd meg kerek-perec, vagy erősen utalj rá, esetleg kopogtass rájuk, de ne várj változást, ha nem szólsz. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
2021. júl. 3. 10:30
 26/31 anonim ***** válasza:
18%
Lehet, hogy ki nem mondva, de ez plusz élvezet a perverz szülőnek, hogy tudja, hogy a gyerek hallja.
2021. júl. 3. 10:43
 27/31 A kérdező kommentje:
Jó lezártam a kérdést
2021. júl. 3. 11:05
 28/31 anonim ***** válasza:
92%

Nem az a baja, hogy szexelnek...

Hanem h a szülők gondolom egy nappaliban alszanak ahol neki átkéne mennie

Ugyanúgy szerintem lehet beszélni a szülőkkel is, mint amikor a szülő szól a gyereknek h figyu már... Oké de kicsit halkabban.

Nekik az a " baj" h reggel csinálják amikor neki gondolom pisilni, nagydolgozni kell.

Esetleg valami paraván ha elfér vagy mit tudom én ez nagyon ratyi ötlet de szoba csere adottabb lenne

2021. júl. 3. 12:56
 29/31 anonim válasza:
93%
Azt gondolnám, naívan, hogy normális ember nem hozza kellemetlen helyzetbe a másikat egy ilyen szituációval, főleg nem a saját gyerekét...Úgy tűnik, sokakból mégis hiányzik az ilyen irányú empátia, alkalmazkodókészség.
2021. júl. 3. 18:30
 30/31 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom apudnak mar csak reggeli merevedese van es ilyenkor kell kihasznalni a lehetoseget.

Sokaig tart? Hangosak? Ujkelwtu a problema? Kirabban sose hallottad oket?

Hanykor kelsz? Indulnod kell valahova?

A helyedben vagy lapitanek fejhallgatoval a fulemen, amig vegeznek (ha lezavarjak 30 perc alatt es a zajokra kelek).

Masik: ahogy felkelek, azonnal nekiallnek zorogni. Pittegtetni a telom, leejteni valamit hangosan, oltozkodni, agyazni kezdeni de eleg hangosan, hogy ne lehessen ketseguk affelol, hogy ki fogsz jonni es rajtuk keresztultrappolsz.

Vagy szimplanazt ondod jo hangosan igeeen igen ebren vagyok mar varj ki kell mennem a klotyora mindjart visszahivlak. Es utana nekilatsz es kimesz.

Szerintem nrm tudjak a szuleid mit es mennyit hallasz.

Hulye ferjem is ha rajott a kangorcs valtig allitotta nem halljak a gyerekei, aztan a vegen nindig ugy vonyitott es lihegett, hogy szerintem a szomszwd is hallotta. Marha ciki volt papirfalak mellett. Vegul mondtam vagy megtanul csondben elelvezni vagy csak ha nincs otthon senki vagy ha mar mindenki ejszaka keson alszik szexelek vele. Orulj legalabb mindketto az edesszülőd...jobb mintha egyik a mostohad lenne😀

2021. júl. 4. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!