A házas fiamat minden reggel más nővel látom. Szóljak neki?
Miért ne szóljon a feleségnek? 10 év és 3 gyerek után jöjjön rá a szerencsétlen, hogy egy féreg a gyerekeinek az apja?
Számomra épp ésszel fel nem fogható hogy ez a fogyatékos magyar mentalitás honnan jön hogy ha valaki valami rosszat észre vesz akkor kussolni kell és a szőnyeg alá söpörni. Ja de, tudom, ez olyan jó kis komcsi tempó. Ott sem megoldani kellett a problémákat hanem elhessegetni, még akkor is ha ez emberi életeket követelt (Csernobil?). A megcsalás nem halálos bűn, de bűn, ráadásul olyan hogy minél később derül ki annál rosszabb. Ha friss házasok gyerek nélkül akkor könnyű még visszacsinálni, ezért fényképezd le mit művel a fiad és mutasd meg szépen a feleségének.
Azt azért nehezen hiszem, hogy minden nap más nővel, csak nem ekkora kandúr.
Egyébként ha te látod más is látja, úgyhogy figyelmeztethetnéd, hogy kapja össze magát, és rendezze a sorait.
Csak köszönj rájuk, mikor legközelebb látod őket, nem kell szólni, mindketten tudni fogják, hogy tudod.
A feleségnek én sem szôlnék. Azt gondolom, hogy nem a te dolgod, nem tudhatod mi van mögötte. Nekem pl. volt meleg rokonom, aki több év házasság után ébredt erre rá, úgyhogy megbeszélték a feleséggel, hogy mind ketten keresnek másik partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!