Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A házas fiamat minden reggel...

A házas fiamat minden reggel más nővel látom. Szóljak neki?

Figyelt kérdés
Eleinte azt hittem én vagyok paranoiás, de láttam őket csókolózni. Mindennap. Szerintetek mi van köztük? Valahonnan mindig jönnek. Nagyon sokszor beléjük futottam már. A fiamnak gyereke és felesége van.
2021. jún. 8. 21:07
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
54%
Néhány válasz azért jól mutatja, hogy erkölcsi szinten a béka segge alatt van a társadalom jó része.
2021. jún. 9. 08:38
 32/40 anonim ***** válasza:
70%
Rákérdeznék, hovy fiam, mi a büdös, kacskaringós pitonphaszt művelsz? Lehet nyitott házasságban élnek, de ha már ennyire szembetűnő, ahelyett, hogy szvinger partira járna, akkor mint anyja legalább egy rövid magyarázatot elvárnék.
2021. jún. 9. 10:59
 33/40 anonim ***** válasza:
63%

Persze-persze. Velük élsz vagy a fiad él veled a családja helyett, esetleg minden reggel ott lógsz a házuk előtt?

Hagyjuk már a kamut.

2021. jún. 9. 13:30
 34/40 anonim ***** válasza:
21%
A fiaddal négyszemközt esetleg. Nem tudhatod mi van mögötte, és mégiscsak ő a fiad. Helyettem anyám egy kis súlyú vitában egyszer választotta a páromat. Egyszer. Pedig nagyon szeretem mindkettejüket, de ott megmondtam, ha elfelejti ki a gyereke, én is el fogom, ki az anyám.
2021. jún. 9. 18:39
 35/40 anonim ***** válasza:
69%

"Helyettem anyám egy kis súlyú vitában egyszer választotta a páromat. Egyszer. Pedig nagyon szeretem mindkettejüket, de ott megmondtam, ha elfelejti ki a gyereke, én is el fogom, ki az anyám."

Nézd, épeszű ember a mellé áll, akinek igaza van. Ha a párodnak volt, jól tette anyád. Ha nekem ilyet szólnál be, már el is felejthetnél

2021. jún. 9. 18:49
 36/40 anonim ***** válasza:
24%
Ne szólj neki. Valószínűleg tudja hogy azok nem a feleségeik. Oka van annak hogy máshol kell megkeresnie azt, amit a szerencsések a hitvesi ágyban kapnak meg. De hogy ő vagy a felesége a hibás ebben, azt valószínűleg te sem tudod. De lehet hogy még ő sem. Ha valaki boldog egy házasságban de nincs szex, azt meg fogja keresni. A házasság erőltetett dolog. Az ember nem monogám alkat eredendően.
2021. júl. 3. 07:25
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szeretője van. De kérdezd meg ha szeretnéd.
2021. júl. 8. 19:16
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, akkor szépen el kell válni. Mint egy gerinces ember, tudod.
2021. júl. 8. 21:34
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó... Nem akarom elhinni, hogy nem provokáció amit tolsz. Mert ekkora gusztustalan ember nem létezhet:D
2021. júl. 8. 23:49
 40/40 qkker1 ***** válasza:

"Mert ekkora gusztustalan ember nem létezhet:D"

Sajnos vannak ilyen férgek.

2021. júl. 11. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!