Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A házas fiamat minden reggel...

A házas fiamat minden reggel más nővel látom. Szóljak neki?

Figyelt kérdés
Eleinte azt hittem én vagyok paranoiás, de láttam őket csókolózni. Mindennap. Szerintetek mi van köztük? Valahonnan mindig jönnek. Nagyon sokszor beléjük futottam már. A fiamnak gyereke és felesége van.
2021. jún. 8. 21:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%
Én jól lehordanám a fiam hogy mit képzel családos ember létére. Hogy nagyot csalódtam benne, és megkérdezném mégis miért csinálja?
2021. jún. 8. 22:03
 22/40 anonim ***** válasza:
83%
Ha én látnám ezt a fiamnál, egyértelműen szólnék. És nem miatta, meg a menyecském miatt, hanem az unokáim miatt. Mert ha ez megcsalás, akkor elbeszélgetnék a gyerekemmel, hogy mi nem jó a kapcsolatban, és ha tudok tanácsot adok. De ha ők nyitott házasságban élnek, akkor csak annyit kérnék, hogy a gyerekek lelki világa ne sérüljön. Tehát, amennyire lehet, diszkréten oldják meg az ilyen ügyeiket.
2021. jún. 8. 22:17
 23/40 anonim ***** válasza:
21%
Semmi közöd hozzá. Hallgass. Egy jó anya nem mószerolja be a fiát senki előtt se.
2021. jún. 8. 22:19
 24/40 anonim ***** válasza:
12%
Ne szólj már bele,egyszer élünk...
2021. jún. 8. 23:22
 25/40 anonim ***** válasza:
69%
Az utolsó két válaszolót olvasva mélységes elkeseredés lett rajtam úrrá. Hol az erkölcs, az empátia?
2021. jún. 8. 23:48
 26/40 anonim ***** válasza:
9%
Semmit. Ő férfi, és a férfiak ilyenek, jár nekünk a szex, ha már egy egész családot eltartunk, és vedelmezunk.
2021. jún. 9. 00:30
 27/40 anonim ***** válasza:
80%

„Semmit. Ő férfi, és a férfiak ilyenek, jár nekünk a szex, ha már egy egész családot eltartunk, és vedelmezunk.“

Beszélj a magad nevében te senkiházi. Nem férfi vagy te, csak egy gerinctelen, önző féreg.

Mivel védelmezi egy ilyen csalfa barom a családját? Azzal, hogy a feleségét megalázza a háta mögött? Lelki törést okoz neki? Aztán majd a gyerek felnő egy jó kis diszfunkcionális családban és az ő élete is gallyra megy. Szerfelett odaadó és védelmező magatartás.

A legalja az, hogy még ideologizálni próbálod ezt az erkölcsi és morális posványt.

2021. jún. 9. 01:40
 28/40 anonim ***** válasza:
48%
Milyen érzés idegrohamot kapni egy trollválasztól? 🙂
2021. jún. 9. 02:12
 29/40 anonim ***** válasza:
74%

5!

3 történetet szeretnék neked elmesélni.

1, A szüleim elváltak, Apám újranősült. Egyszer láttam apám feleségét egy másik pasival csókolózni. Csináltam egy képet, megmutattam apámnak. Azt mondta nem érdekli. Azóta nem beszélünk, mert megharagudott miatta rám -több mint húsz éve...- ők pedig azóta is házasok.

2, Unokatestvérem férje ott csalja az asszonyt, ahol tudja. Nem volt igazan szoros a kapcsolatunk, igy nem tudta sem o, sem az asszony, hogy abban a fagyizóban dolgozom, ahova a pasi betért. A kolléganőmet fűzte ezerrel, már a telefonszámát is megadta neki, miközben asszony kint várt az akkor pár hónapos gyerekkel, amikor észrevett. Kimentem asszonykához vele és elmondtam mi történt. Én hazudok, ő nekem adta meg a számát, csak tonkre akarom tenni a házasságukat, mert féltékeny vagyok. Azóta velük is nulla a kapcsolat. Házasok, besikerult még két gyerek, a pasi továbbra is félrejár.

3, A legjobb barátnőm férjét sikerült meglátni egy hotelszobából távozni kicsit csapzottan egy fiatal nővel. Felvilágosítottam a barátnőmet. Azt mondta tud róla, hogy félrejar a férje, de nem tud elválni, mert a lakás a pasié, van 2 gyerek, akik apasak és az ő fizetése amúgy is kevés. Nos, vele se beszelünk azóta, beleuntam, hogy a történtek után mindig volt valami kifogás, hogy épp miért nem ér rá találkozni.

Volt még pár hasonló -vendéglátásban dolgozva sokmindent lat az ember-, de innentol magasról tettem rá.

2021. jún. 9. 07:39
 30/40 anonim ***** válasza:
77%

"Miért ne szóljon a feleségnek? 10 év és 3 gyerek után jöjjön rá a szerencsétlen, hogy egy féreg a gyerekeinek az apja?"

Ez jogos!

2021. jún. 9. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!