A házas fiamat minden reggel más nővel látom. Szóljak neki?
„Semmit. Ő férfi, és a férfiak ilyenek, jár nekünk a szex, ha már egy egész családot eltartunk, és vedelmezunk.“
Beszélj a magad nevében te senkiházi. Nem férfi vagy te, csak egy gerinctelen, önző féreg.
Mivel védelmezi egy ilyen csalfa barom a családját? Azzal, hogy a feleségét megalázza a háta mögött? Lelki törést okoz neki? Aztán majd a gyerek felnő egy jó kis diszfunkcionális családban és az ő élete is gallyra megy. Szerfelett odaadó és védelmező magatartás.
A legalja az, hogy még ideologizálni próbálod ezt az erkölcsi és morális posványt.
5!
3 történetet szeretnék neked elmesélni.
1, A szüleim elváltak, Apám újranősült. Egyszer láttam apám feleségét egy másik pasival csókolózni. Csináltam egy képet, megmutattam apámnak. Azt mondta nem érdekli. Azóta nem beszélünk, mert megharagudott miatta rám -több mint húsz éve...- ők pedig azóta is házasok.
2, Unokatestvérem férje ott csalja az asszonyt, ahol tudja. Nem volt igazan szoros a kapcsolatunk, igy nem tudta sem o, sem az asszony, hogy abban a fagyizóban dolgozom, ahova a pasi betért. A kolléganőmet fűzte ezerrel, már a telefonszámát is megadta neki, miközben asszony kint várt az akkor pár hónapos gyerekkel, amikor észrevett. Kimentem asszonykához vele és elmondtam mi történt. Én hazudok, ő nekem adta meg a számát, csak tonkre akarom tenni a házasságukat, mert féltékeny vagyok. Azóta velük is nulla a kapcsolat. Házasok, besikerult még két gyerek, a pasi továbbra is félrejár.
3, A legjobb barátnőm férjét sikerült meglátni egy hotelszobából távozni kicsit csapzottan egy fiatal nővel. Felvilágosítottam a barátnőmet. Azt mondta tud róla, hogy félrejar a férje, de nem tud elválni, mert a lakás a pasié, van 2 gyerek, akik apasak és az ő fizetése amúgy is kevés. Nos, vele se beszelünk azóta, beleuntam, hogy a történtek után mindig volt valami kifogás, hogy épp miért nem ér rá találkozni.
Volt még pár hasonló -vendéglátásban dolgozva sokmindent lat az ember-, de innentol magasról tettem rá.
"Miért ne szóljon a feleségnek? 10 év és 3 gyerek után jöjjön rá a szerencsétlen, hogy egy féreg a gyerekeinek az apja?"
Ez jogos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!