Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim minden reggel...

A szüleim minden reggel szexelnek,nem merek kimenni a szobából, azt nem értem, hogy merik ezt csinálni azt hiszik nem hallom mikor egybe nyílik a szoba.Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 06:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Akkor ne menj ki, vagy fogod magad és eléjük állsz, és megmondod, hogy tudod, hogy reggel teszik, és neked kinos, mert akkor szeretnél kimenni.
2021. júl. 3. 06:58
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Ha egyszer kisétálsz pisilni, akkor lehet észbe kapnak, vagy szólhatsz is, hogy szükséged lenne minimum egy vödörre, mert nem tudsz kimenni.
2021. júl. 3. 07:01
 3/31 anonim ***** válasza:
26%
Örülj neki inkább, hogy működik a nemi életük, mert az meghatározza a családi életed is a későbbiekben is.
2021. júl. 3. 07:14
 4/31 anonim ***** válasza:
20%
Már megint egy hisztis gyerek. Múltkor a 6 szobás kiscsaj, most meg te.
2021. júl. 3. 07:17
 5/31 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2021. júl. 3. 07:32
 6/31 anonim ***** válasza:
35%

Attól, hogy te megszülettél, még nem állt meg az élet, még mindíg jobb ha szexelnek mintha válnának! 18 évesen már ideje lenne felnőnöd, és neked sem ártana néha szexelni valakivel!

Kicsit gáz, ha ennyi évesen "sokkol a normál élet".

Mi lesz veled, ha bekerülsz egy koleszba?

2021. júl. 3. 07:59
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem megyek koleszba és már 2 éve nem vagyok szűz
2021. júl. 3. 08:15
 8/31 anonim ***** válasza:
32%
Miért kene szexelnie? Nem mindenki szexmániákus...
2021. júl. 3. 08:16
 9/31 mantis religiosa ***** válasza:
70%
El kell dönteni, hogy önálló szobát akarsz, vagy azt, hogy a te szobádon mászkáljanak keresztül egész nap. Egy kétszobás panelban mindenkinek kell hozni egy kis áldozatot. Ha este/éjszaka csinálják, akkor az lenne a bajod, hogy nem tudsz aludni, ha napközben akkor is zavarna téged valamiért. Nőjj fel, edződj egy kicsit, a való életben ettől sokkal nagyobb gondjaid lesznek majd.
2021. júl. 3. 08:19
 10/31 A kérdező kommentje:
Nekem nem lehetnek gondjaim
2021. júl. 3. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!