Miért nem tudnak a szüleim önállóan boldogok lenni?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a szüleim 60-on felüliek. Kb. 10 éve külön élek tőlük, de még mindig él a vízió bennük a nagy, egy asztalhoz leülő családról, ahol anyukám a központi ember. Miért nem értik meg, hogy nem utálom őket, csak egyszerűen saját életem van?2021. júl. 1. 14:42
1/4 anonim válasza:
Ez miben nyilvánul meg, mert ha csak abban, hogy pár hetente elvárnak vasárnapi ebédre, akkor ennyit te is megtehetsz.
2/4 anonim válasza:
Mert attól, hogy elköltözöl, még a gyerekük vagy, és hiányzik nekik az az idő, amikor még velük laktál.
Szerintem ha nem is mindig, de biztosan találsz alkalmat egy közös ebédre. Miért olyan nehéz ezt megadnod nekik? Ki tudja meddig teheted még?
3/4 anonim válasza:
Anyám is kijelentette, hogy szeretné ha vasárnapi ebédnél ott lennénk, miután elköltözünk. Borzalmas, mi?
4/4 anonim válasza:
Gondolom hianyzik nekik az együtt töltött idö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!