Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nemrég kinőttem a legtöbb szoknyáját, és most ott tartok, hogy van 3 hosszú nadrágom, és 1 nyáron is hordható szoknyám, nyári ruhám, és rövid nadrágom nincs. Anyámnak két hete könyörgök, hogy menjünk el venni, de nem érdekli. Egyszer kértem, hogy adjon pénzt, de erre az volt a válasza, hogy honnan adjon még többet, ráadásul ezt nem túl kedves hangnemben. Most meg persze a testvéreimnek mindent felesleges sz.rt megvesz.

Saját pénzem nincs annyi, ráadásul távol vagyok minden bolttól. Mit csináljak, hogy ne rohadjak egész nyáron hosszú nadrágban?

2021. jún. 23. 16:24
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy-két régi holmimat eladom, de végül kaptam pénzt, és elmentem venni nyári ruhát. Nem kamuztam, és nem az vagyok akinek nem jó a 4000 Ft-os ruha. Akik érdemben szóltak hozzá, azoknak köszönöm. Nem én vagyok az "Armanis" troll, teljesen egyszerű ruhákat vettem most is, és eddig is.
2021. jún. 25. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!