Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nemrég kinőttem a legtöbb szoknyáját, és most ott tartok, hogy van 3 hosszú nadrágom, és 1 nyáron is hordható szoknyám, nyári ruhám, és rövid nadrágom nincs. Anyámnak két hete könyörgök, hogy menjünk el venni, de nem érdekli. Egyszer kértem, hogy adjon pénzt, de erre az volt a válasza, hogy honnan adjon még többet, ráadásul ezt nem túl kedves hangnemben. Most meg persze a testvéreimnek mindent felesleges sz.rt megvesz.

Saját pénzem nincs annyi, ráadásul távol vagyok minden bolttól. Mit csináljak, hogy ne rohadjak egész nyáron hosszú nadrágban?

2021. jún. 23. 16:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Eladnám a felesleges kinőtt ruhám,majd vennék abból amit összegyüjtöttem
2021. jún. 23. 16:28
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Vágd le a szárát, anyud csak vesz majd ősszel hosszút.
2021. jún. 23. 16:30
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is add el amik már nem jók. Instán meg facebookon vannak ilyen oldalak, ott egész rendes árkat tudsz kérni. Aztán tömegközlekedéssel elmész valahova és veszel újakat.
2021. jún. 23. 16:49
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Cserélj a barátnőiddel ruhát valamire.
2021. jún. 23. 16:50
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
1-es es 3-as tanacsa szerint cselekedj,az jo otlet szerintem is.
2021. jún. 23. 17:03
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, de sajnos a kinőtt ruháimat a húgom "megörökölte".
2021. jún. 23. 17:07
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Remélem, nem ugyanaz a személy vagy, akinek kb. múlt héten nem felelt meg a 4000Ft-os rövidnadrág, csak a drágábbak...

Ha nem, akkor tök jó ötleteket írtak előttem. Csomó mindent el lehet adni pl. a közösségi oldalakon, abból a pénzből pedig vehetnél új ruhát. Vagy pedig vágd le az egyik hosszú nadrágodat. Nekem is van ilyenem, egyáltalán nem látszik rajta, hogy eredetileg hosszú volt, mert szépen fel lett hajtva az alja. Illetve nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha elég idős, akkor dolgozhatsz is nyáron, amivel szintén tudnál egy kis pénzt keresni.

2021. jún. 23. 17:12
 8/21 anonim ***** válasza:
98%
Most nagyon sok helyen keresnek büfékbe kisegítőt. Egy hétvége alatt meg tudod keresni az árát.
2021. jún. 23. 17:31
 9/21 anonim ***** válasza:
12%
8 Vidéken nem.
2021. jún. 23. 18:25
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Menj el dolgozni.
2021. jún. 23. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!