Mit tennétek a helyemben?
Nemrég kinőttem a legtöbb szoknyáját, és most ott tartok, hogy van 3 hosszú nadrágom, és 1 nyáron is hordható szoknyám, nyári ruhám, és rövid nadrágom nincs. Anyámnak két hete könyörgök, hogy menjünk el venni, de nem érdekli. Egyszer kértem, hogy adjon pénzt, de erre az volt a válasza, hogy honnan adjon még többet, ráadásul ezt nem túl kedves hangnemben. Most meg persze a testvéreimnek mindent felesleges sz.rt megvesz.
Saját pénzem nincs annyi, ráadásul távol vagyok minden bolttól. Mit csináljak, hogy ne rohadjak egész nyáron hosszú nadrágban?
Remélem, nem ugyanaz a személy vagy, akinek kb. múlt héten nem felelt meg a 4000Ft-os rövidnadrág, csak a drágábbak...
Ha nem, akkor tök jó ötleteket írtak előttem. Csomó mindent el lehet adni pl. a közösségi oldalakon, abból a pénzből pedig vehetnél új ruhát. Vagy pedig vágd le az egyik hosszú nadrágodat. Nekem is van ilyenem, egyáltalán nem látszik rajta, hogy eredetileg hosszú volt, mert szépen fel lett hajtva az alja. Illetve nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha elég idős, akkor dolgozhatsz is nyáron, amivel szintén tudnál egy kis pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!