Mit tennétek a helyemben?
Nemrég kinőttem a legtöbb szoknyáját, és most ott tartok, hogy van 3 hosszú nadrágom, és 1 nyáron is hordható szoknyám, nyári ruhám, és rövid nadrágom nincs. Anyámnak két hete könyörgök, hogy menjünk el venni, de nem érdekli. Egyszer kértem, hogy adjon pénzt, de erre az volt a válasza, hogy honnan adjon még többet, ráadásul ezt nem túl kedves hangnemben. Most meg persze a testvéreimnek mindent felesleges sz.rt megvesz.
Saját pénzem nincs annyi, ráadásul távol vagyok minden bolttól. Mit csináljak, hogy ne rohadjak egész nyáron hosszú nadrágban?
9 Vidéken is.
Rengeteg diákmunka/ alkalmi munka van, 1 hetet dolgozik és mehet is vásárolni.. diákokat hamarabb alkalmaznak 1-2 helyen, mint rendes főállású alkalmazottat.
Gardrobcseren, mint a neve is mutatja, van cserére lehetőség. Ha van bármi holmid, nem csak ruha, töltsd fel és próbálkozz cserével, de akkor a pk-t magadnak állod. Szerintem még marketplacen is lehet.
#14: Békés megyei kisvárosban élek, és itt is keresnek.
Mellettünk egy nagyközség, ott már több, mint egy hete hirdetik.
Mivel ezek többnyire fagyizók, strandok, így szezonmunka, pont diákokra kihegyezve.
De ha van közel nagyváros, diákbérlettel potom pénzért lehet beutazni.
7, azt ugye tudod hogy meg a kinaiban sincs 4000ert farmer short? neha annyira nem vagytok tisztában az árakkal
amugy nemtudom miert jo vkinek gyereket szülni aztan boldogan megtagadni tole alapdolgokat… en 18 elmúltam, igy magam keresem meg a ruhakra a penzt, de eddig apaek fizettek minden ilyet (persze normal kereteken belul) nem ertem nehany szülőnek ez miert ilyen nehez… nemkell akkor nyomorba gyereket szulni
#17: Én ugyan nem kínaiban vásárolok, de a Bonprixnél már 3800-4500 forintért nagyon jó darabokat lehet kapni.
Turkálóban is lehet szuper darabokat kifogni, sokszor 3-400 forintért. De 1-2 ezerért már márkás darabokat is ki lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!