Mit tennétek a helyemben?
Anya 55 éves, apa 46, 18 évig voltak házasok, én vagyok 17.
Próbálok vele beszélgetni, sokszor hívom el sétálni, hogy beszélje ki magából, de én nem tudok tanácsot adni szerintem érdemben. Tele van gyűlölettel úgy érzem. Anyám nem igazán látja a saját hibáit, most mindenért apám a hibás (azaz a nő), de nem is a hibáit akarnám neki most felhánytorgatni, az mindkettejüknek van amennyire én látom, csak valahogy ki akarom rángatni ebből az állapotból, amiben 8 hónapja van.
a szerelemhez 2 ember kell. 1 ember kevés, 3 meg sok.
Pszichologushoz el lehet küldeni?
Túllesz rajta, ő így dolgozza fel. Nekem is volt ismerősöm, aki ezt csinálta, mindenben jelet látott, hogy már sír utána a pasi, már biztos szarul van, már biztos bánja, volt jóslás, szerelmi kötés, tököm tudja. Vagy egy évig ezt hallgattuk tőle, aztán egyszercsak eljutott oda, hogy akkor ő igenis ismerkedik, majd meglátja a másik, ha késő lesz - aztán végül szerelmes lett, és már nem érdekli.
Ez egy gyászfolyamat, csak anyudnál az ezózásban jött ki. Majd lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!