Mit tennétek a helyemben?
Van egy kistestű kutyám, még nyáron vettem elég sokat fizettem érte. Kaptam szülői támogatást is hozzá, hogy meg tudjam venni. Anyám az utábbi 2 hónapban érezteti velem, hogy nem nagyon szereti a kutyát. Panelban élünk, naponta 3-4 alkalommal leviszem.
Mondta, hogy el kellene ajándékozni, de nekem nagyon hiányozna ha meg kellene válni tőle.
Az nem opció, hogy ismerősnek adjuk oda, mert nincs olyan ismerősöm, aki kedveli a kistestű kutyákat.
Mit tennétek ebben az esetben?
(16L)
"még nyáron vettem. Kaptam szülői támogatást is hozzá, .... Anyám az utábbi 2 hónapban érezteti velem, hogy nem nagyon szereti a kutyát."
Mondd meg anyukádnak, hogy ezt visszacsinálni már nem lehet. Ha nyáron ellenezte volna (apukáddal egyetértésben), akkor most nyilván nem lenne kutya. Nem ellenezték, sőt támogattak. Utána már ne akarja megváltoztatni a véleményét, mert a kutya nem egy tárgy, hanem egy érző élőlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!