Miért van ez ? Ti mit tennétek a helyemben ?
16 éves lány vagyok , suli mellett van egy kis munkám, németben élek és havonta keresek 160 eurót.
Jelenleg online oktatás lesz jövő héttől. .. anya mondta ma reggel hogy vegyek magamnak egy laptopot mert ő nem fogja oda adni a sajátját ( a telefont nem engedik online órához ) apukám sem adja oda a számítógépét. Jelenleg van egy kis pénzem viszont abból a külön tanárt fizetem magamnak ( ezt se állják azt mondták túl drága peddig csak 10 euró / óra ) . Ugye nyomtatni is kell majd , van nyomtató itthon viszont azt sem használhatom mert anya azt mondta hogy túl sokat használnám úgyhogy inkább ne .
Nem tudom mit tegyek ...Ha valakinek van valami ötlete Szívesen hallgatom 😊
Igaza van a masodik valaszolonak !!! Hadd szegyeljek magukat , ha mar ilyenek !!
Tenyleg nem ertek sok szulot !
Van nyomtatotok , de ne hasznald , se a laptopot miert mert elkopik ??
Mit mondanak a szuleid miert ne hasznald a dolgaikat ?? Vagy miert nem vesznek neked ?? De a csaladipotlekodat azt felveszik orommel ...
Hat elajulok komolyan...
Hát ez elég gáz. Tényleg hívd fel vagy az ofőt, vagy az igazgatót, vagy valamelyik tanárt akivel jóban vagy, akik felhívják a szüleidet. Megértem, ha anyunak és apunak kell a saját gép a munkához, de egy kis olcsóbb notebookot csak tudnak venni a gyereküknek... Vagy legalább mondanák azt, hogy fizetik a magántanárt (elég gáz, hogy amúgy nem támogatják kemény havi 10 euróval az oktatásodat), és akkor te veszel a megtakarított pénzedből egyet.
De amúgy rosszul tudom, hogy németben eddig is volt online oktatás? Eddig hogy oldottad meg?
Azt mondták azért nem mert van pénzem vegyek magamnak ...
Eddig nem volt online oktatás.
Nem csak a tanárt állom én hanem mivel gluténérzékeny vagyok , így mindent ( az élelmiszer ) . Ezért kezdtem el dolgozni. Azt mondták erre hogy túl drága oldjam meg ha már kijött rajtam egy ilyen
Semmi oka Nincs hogy ilyenek velem ... kitűnő tanuló vagyok stb.
A múlt hónapban anya a fejemhez vágta amikor szóltam neki tanulás közben hogy hozz anya nekem kérlek egy kis innivalót mert órám van de szomjas vagyok (épp német órám volt online )
Erre azt mondta hogy minek születtem meg és hogy utál ... majd aznap este nem kaptam kaját sem innivalot. .. reggelre pedig olyan rosszul lettem hogy a szomszéd hívta rám a mentőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!