Mit tennétek a helyemben?
Apukával elváltunk és nekem új kapcsolatom van. Tengerparti nyaralást tervezünk a párommal és a 4 éves kislányommal. Jogilag apuka beleegyezése nélkül is mehetünk annak ellenére, hogy ő nagyon ellenzi a nyaralásunkat. A probléma az, hogy rendesen sikerült a gyereket meggyőznie arról, hogy külföld veszélyes (lezuhan a repülő, belefullad a vízbe, stb.) Kislányom már nem is akar velünk jönni. Apuka és a 4 évesem megbeszélték, hogy lesz egy közös hetük itthon, amíg mi elmegyünk kettesben...
Nagyon lehangolt vagyok, és döntésképtelen. 1-1 napos programjaink voltak már, hogy így indultunk neki a kirándulásnak, és katasztrófálisan sikerültek.
Lehet én vagyok önző, hogy szeretném, hogy a nyaralásunkon mindketten ott legyenek, akiket szeretek. Másrészről ezzel a hozzáállással sehova ne menjünk? Ti mit tennétek a helyemben???
Kár, hogy itt is a gyerek szívja meg a legjobban a szülők szarsagait. És még van itt olyan, aki azt tanácsolja, hogy csináld ugyanazt, mint az apuka, megáll az eszem komolyan...
Beszélj az apjával és próbáld meg vele megértetni, hogy ne a gyereket használja ellened. Másrészről sajnos te is adtál adut a kezébe a külföldi nyaralással, ez most nagyon megosztó téma, persze, hogy ráugrott. Ha van rá lehetőség, az egy jó kompromisszum lenne, ha inkább belföldön maradnátok, abba kevésbé tudna belekötni is.
Ha ez az egész a járványról szólna, akkor azt a kérdezősnek nyomatékosan mondta volna. Tudom, mert nekem vannak rokonaim, akiket sikeresen beetették, elképesztő paranoiásak és ők világgá kürtölik hogy aki boltba megy az gyakorlatilag öngyilkos. Sőt, biztos vagyok benne, hogy az elmúlt 4 hónap történései alapján egy közepesen jó ügyvéd segítségével meg lehetne hiúsítani a külföldi nyaralást. És milyen szép is lenne! Nem kellene belekeverni a gyereket és nem ő szenvedné meg az elvált szülei marakodását.
Nem, ennek az egész cirkusznak az ég világon semmi köze nincs a koronavírus járványhoz. Ez csak egy újabb gerinctelen próbálkozás az elidegenítésre. Szegény 4 éves kislányt önös érdekből manipulálják és kihasználják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!