Szerintetek gáz hogy szóltam a menyemnek és a fiamnak?
Figyelt kérdés
A tárolóban rengeteg mindent felhalmoztak, tricikli, babakocsik, játékok egyelőre eladni nem akarják mert lehetséges hogy lesz még babájuk. Na már most ugye vettek egy felújítandó házat, és bár tető csere is lesz. Szóltam vigyék oda el mert szükségem van a helyre. Legalábbis hogy ne legyen ennyire össze zsúfolva a dolgaim. Kb 2 év múlva fognak teljesen beköltözni .
Szerintetek gáz hogy szóltam?
Lányom azt mondta ezzel megalapoztam a rossz viszonyt, és neki biztosan nem esne jól. Ráadasul a menyem azt mondta hogy akkor nem lesz tető csere mert nem akarják hogy véletlenül szét ázzanak,hozzátéve hogy igy hamarabb fognak elmenni, ezáltal pénzt is spórolnak. Szerintetek rosszul tettem ezt? Kicsit aggódom mert rossz viszonyt nem szeretnék. 55 nagymama
Szerintem sem tetted rosszul, nem vagy ingyen tároló senkinek.
2021. jún. 22. 10:41
3/28 anonim válasza:
Nem tudom, nálunk egy hét alatt megvolt a tetőcsere és minden ugyanúgy volt a házban, mint addig, benne laktunk...és kikaptunk 2 baromi nagy vihart is közben, mégsem áztunk el, mert az ácsok pont emiatt lenejlonoznak a napi munka végén... tehát ezt csak ócska kifogásnak tartom.
2021. jún. 22. 10:42
4/28 A kérdező kommentje:
Igazából nem éreztem kifogásnak, mert hétvégén azt mondta elvisznek mindent. Csak én éreztem kellemetlenül magam hogy a lányom azt mondta hogy rossz viszony lesz megbántam, ezt a kis időt már ki bírhattam vokna
2021. jún. 22. 10:45
5/28 anonim válasza:
Én a menyed helyében nem sértődnék meg, teljesen jogos hogy igényt tartasz a saját tárolódra, és szépen megköszönném hogy eddig is használhattuk.
2021. jún. 22. 10:47
6/28 anonim válasza:
Hat azert a hatralevo idoert tenyleg kar volt szolni. A gyerekedrol van szo! Nem ertem a sok bunko beszolast h “nem ingyen tarolo”, nem egy idegen tarolta ott a cuccait hanem a gyereked.
Ez onzoseg. Probalj beszelni veluk szerintem es kerj elnezest.
2021. jún. 22. 10:54
7/28 anonim válasza:
Nem tetted rosszúl. Szerintem csak a lányod vette rossz néven. Ő úgy gondolkozik, hogy ez a családi ház ahol fenőtt, így azt csinálhat ott, amit akar. Csakhogy ez már nem igaz, erre rá kell ébredjen.
2021. jún. 22. 10:58
8/28 anonim válasza:
Nekem teljesen evidens lenne menyként, hogy a használaton kívüli, de még esetleg szükséges cuccokat áttelepítem a saját házamba.
Ha a menyedék emiatt megsértődnek, holott eddig jó volt a viszony, akkor valójában más is van a háttérben és csak az alkalmat keresik a sértődésre.
2021. jún. 22. 10:58
9/28 anonim válasza:
Most neked szükséged volt a helyre, vagy csak rendezettebb látványt akartál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!