Jogosan szakítanám meg apámmal a kapcsolatot?
Megpróbálom rövidre fogni. Nem élek apámmal, amikor kisebb voltam hétvégente jártam be hozzá. A lényeg: alkoholista. Volt rá nem egy példa hogy úgy kellett nála lennem, hogy ittasan fogadott. Anyámat is imádta és imádja most is részegen hivogatni (elváltak). Volt hogy olyat vágott a fejemhez hogy "én szartalak". (Ez nemrég volt). Ennél a pontnál gondolkodtam el életemben először hogy agyon verem. Nem lett volna nehéz, én edzek neki pedig gerincproblémája van. A csavar a dologban hogy amikor NEM részeg akkor ellehet vele dumálni, normális és pénzzel is előfordul hogy támogat. Csakhát az előbb leírtak miatt nem tudom ez mennyit ér. 21 éves vagyok, vannak kissé gondjaim a csajozással (elég introvertált vagyok), viszont fejlesztem magam. Járok külön kozmetikushoz is. Egyszer mikor épp oda tartottam, felhivott részegen. Mondtam hova megyek, erre: mivan nő lettél? Egy olyan ember aki minimálbéres munkából él, apja anyja szégyelli, alkoholista és a fia is azon gondolkodik hogy egy életre elfelejti hogy veszi a bátorságot ilyen megjegyzésekhez?:D
Volt valaki hasonló helyzetben? Mi a véleményetek a helyzetről?
Hiaba van mindenki leszalalekolva, akkor is mindenkepp elbaszo** a kerdezo helyzete.
Azert mert azt mondta hogy “en szartalak” (lol ezt anyam nekem volt hogy viccbol is mondta) még nem kell agyon verni senkit. Vagy azert mert hulyesegnek tartja a kozmetikust. Azt sem mondom, hogy jo fej ember, mert nem az, egy bunko alkoholista. De van elheto megoldas is. Megszakitod vele a kapcsolatot, nem jarsz hozza, nem beszelsz vele. Vagy csak nagy ritkan, es kibirod azt a 30 percet pl.
Igy nem kell senkit megverned.
Problema megoldva. Ugye milyen rohadt egyszerű megoldások is vannak, ha nem csak gyakorin bőgsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!