Milyen esetben szakítanád meg anyáddal a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 00:52
2/18 anonim válasza:
-Ha konrtollmániás
-Ha bántalmazó fajta
-Ha isztákos, erőszakos palival kavar
-Kitagad mert leszbikus vagyok
-Bármi szörnyű tettet követne el
...ÉS ezeregy ok még ilyenekből.
3/18 anonim válasza:
Nehéz volna iylen okot találni szerencsére :)
4/18 anonim válasza:
az anyám
-kontollmániás
-erőszakos
-mártírkodó
-nárcisztikus
-néha megfordult a fejemben, hogy őrült
-hisztérikus
-bántalmazó
-zsaroló
évekkel ezelőtt megszakítottam a kapcsolatot vele
5/18 anonim válasza:
Az enyémmel nem szakítanám meg. Sokszor kikészített már, meg én is őt, de nagyon szeretjük egymást, és mindent megbocsátunk egymásnak.
6/18 anonim válasza:
Hadjátok,már magatokat dünnyögtök itt hogy megszakítanám a kapcsolatot anyámmal ezért,meg azért.
3-napig nem szólna hozzátok,már összeomlanátok .
7/18 anonim válasza:
#6 Szerinted akinek rossz a kapcsolata az anyjával, vagy az anyja bántalmazza, annak bármennyire is hiányozni fog?
8/18 anonim válasza:
7- ha mazochista az illető, akkor maradni fog :)
9/18 anonim válasza:
6
Miert omlanek ossze? Ő is csak egy ember az életemben. Ha pup lesz belole a hatamon, akkor mehet oda ahova akar. Nekem nem hianyozna. A versegi kotelek sem tobb, mint a kapcsolati.
10/18 anonim válasza:
Ha bármilyen formában hosszú távon bántalmazna. Szerintem ezt senkitől sem szabad elviselni, mindegy mennyire szeretjük az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!