Milyen esetben szakítanád meg anyáddal a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 00:52
11/18 anonim válasza:
15 éve nem találkoztam "anyámmal". Ő pont olyan, mint a 4 - es hozzászóló irt.
12/18 anonim válasza:
Majd ha nem lesz, akkor az lesz a baj.
13/18 anonim válasza:
Mikor meghalt akkor már igen,anyám ilyeneket vágót hozzám mikor gyerek voltam . És elég volt hogy nem ültem egy helyben . Rohadtál volna ki belőlem,csecsemőként kellet volna megfojtani .
6-oska voltam .
14/18 anonim válasza:
Az én anyám teljesen minimálisra vette a kapcsolatot az anyjával. Már tini korában is, mert mindent amit elmondott neki, kihasznált ellene. Kétszínű volt, és ment az Apjához, hogy mostantól ezt is azt is meg kell tiltani Anyámnak. Anyám korán rájött, hogy az Anyja milyen. Azóta is gyakorlatilag mindent megbántunk, én is megbantam mindnet amit elmondtam neki. Sok mindent ellenünk fordított, hátunk mögött hozott a szarba. De a szemedben kedves, ha beszélsz vele úgy tűnik a te oldaladon áll. Már nem beszélünk vele csak az időjárásról néha, meg a főzésről.
15/18 anonim válasza:
14- ez a sz@rkeverő típus az én anyám is. Detto. Van ennek a típusnak valami hivatalos elnevezése?
16/18 anonim válasza:
12- nehogy már azt hidd, hogy egy állandóan bántalmazó, megnyomorító személy, -még ha ő pottyantott is a világra- hiányozni fog , ha meghal. Megmondom őszintén, nekem életem legfelszabadultabb napja volt. Mintha akkor kapnák levegőt.
17/18 anonim válasza:
15 energiavámpír. Ez nem valami ezoterikus baromság, a pszichológia is használja ezt a kifejezést. Az a lényege hogy kihasználja a bizalmadat hogy kárt okozzon neked, ezzel az a célja, hogy feléd kerekedjen és erősebbnek érezze magát. Sok fajtája van, az én nagyanyám ebből táplálkozik, mert verte és elnyomta az Apja.
18/18 anonim válasza:
Ha bántalmazna
De hal istennek nagyon jó kapcsolatunk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!