Fizessem vissza azt, hogy felnevelt az anyám?
Figyelt kérdés
Hali! 20 éves vagyok, apámat sosem ismertem, igy anyám nevelt fel. Ma anyám azt mondta, hogy fizessem neki vissza azt, hogy ő felnevelt. Ez úgy nézne ki, hogy a fizetésem 90%át adjam neki oda minden hónapban. Ilyen létezik? Dolgozok, ő is dolgozik. Eddig is fizettem a rezsibe, az ételbe, stb, normál körülmények között élünk. Számomra ez teljesen új, hogy vissza kell fizetni mindazt, amit a nevelésem alatt rám költött életem során.2021. jún. 18. 20:24
31/32 anonim válasza:
Na jó, azért ez így ki lett ragadva a szövegkörnyezetből...
Összevesztetek és mérgében mondta? Esetleg csináltál valami durvát? Mert nekem is mondták már otthon, hogy ki fognak rakni az utcára stb, mikor éppen valami olyan csináltam.
Nem hiszem, hogy komolyan gondolta volna.
32/32 anonim válasza:
Rendben, de akkor majd amikor idős lesz, ne várjon tőled semmit se.
Amúgy abszurd hülyeség az egész. Ez semmilyen szempontból sem normális, természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!