Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fizessem vissza azt, hogy...

Fizessem vissza azt, hogy felnevelt az anyám?

Figyelt kérdés
Hali! 20 éves vagyok, apámat sosem ismertem, igy anyám nevelt fel. Ma anyám azt mondta, hogy fizessem neki vissza azt, hogy ő felnevelt. Ez úgy nézne ki, hogy a fizetésem 90%át adjam neki oda minden hónapban. Ilyen létezik? Dolgozok, ő is dolgozik. Eddig is fizettem a rezsibe, az ételbe, stb, normál körülmények között élünk. Számomra ez teljesen új, hogy vissza kell fizetni mindazt, amit a nevelésem alatt rám költött életem során.
2021. jún. 18. 20:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
És mennyit kell visszafizetned pontosan? 0% THM-el van?
2021. jún. 18. 21:01
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd,meg tőle vért ne adjak ?
2021. jún. 18. 21:02
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ő is visszafizette az anyjának az utolsó szaros pelenkáig?
2021. jún. 18. 21:10
 14/32 anonim ***** válasza:
97%

a vesédet nem kéri még a fizud mellé?

Nem tartozol neki semmivel és ha van eszed, nem fizetsz, hanem elmész albérletbe.

2021. jún. 18. 21:34
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyád a szülői kötelességének tett eleget azzal, hogy felnevelt. Az 18. éved betöltéséig az eltartásodra fordított költségeket, kiadásokat nem követelheti rajtad. Akkor tarthatna igényt támogatásra a részedről, ha nyugdíjasként, rokkantként nem tudna gondoskodni magáról (lásd szülőtartás), de nálatok nem ez a helyzet, hiszen ő is dolgozik. Jogosan annyit várhat el tőled, hogy a lakhatási költségekhez arányosan járulj hozzá, és hogy fizesd ki, amit fogyasztasz. Ahogy írod, ez teljesül is.

Talán valamilyen kibeszéletlen konfliktus, sértődés lehet emögött. Üljetek le beszélgetni.

2021. jún. 18. 21:37
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Azta a mocskos ez komoly? Anyukadnal komoly bajok vannak, kezeltesse magat... nem latna szivesen hogy boldoguj az eletben? El akarja venni a te penzed? O mennyit adott az anyjanak??

Huzz el onnan es meg annyi penze sem lesz amennyi volt, mert neki kellesz mindent kifizetnie. Milyen anya az ilyen? El venne a gyermeketol a penzt. Szanalmas

2021. jún. 18. 21:37
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek hasonlót

Miszerint ő felnevelte a gyereket,mióta dolgozik a fia el kell tartania az anyját. Anyuka meg ül otthon és sorozatozik.

2021. jún. 18. 21:53
 18/32 anonim ***** válasza:
72%
Mekkora szerencsétlen balek az a gyerek, akit rá tud venni erre az anyja..
2021. jún. 18. 22:11
 19/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem balek csak nincs aki az életben irányt mutasson neki . Hiszen még fiatal felnőtt .
2021. jún. 18. 22:22
 20/32 anonim ***** válasza:
71%
30 éves,lehetne más célja is mint anyukát eltartani
2021. jún. 18. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!