Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fizessem vissza azt, hogy...

Fizessem vissza azt, hogy felnevelt az anyám?

Figyelt kérdés
Hali! 20 éves vagyok, apámat sosem ismertem, igy anyám nevelt fel. Ma anyám azt mondta, hogy fizessem neki vissza azt, hogy ő felnevelt. Ez úgy nézne ki, hogy a fizetésem 90%át adjam neki oda minden hónapban. Ilyen létezik? Dolgozok, ő is dolgozik. Eddig is fizettem a rezsibe, az ételbe, stb, normál körülmények között élünk. Számomra ez teljesen új, hogy vissza kell fizetni mindazt, amit a nevelésem alatt rám költött életem során.
2021. jún. 18. 20:24
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván nem normális hogy a fizetésed 90%-át követeli tőled, sőt nem igazán látom élet szerűnek a történeted, de ha tényleg igaz akkor nem normális. Egy szülőnek, ha már megcsinálni megtudta, kötelessége felnevelnie a gyerekét és utána nincs joga követelnie ezt a pénzt.
2021. jún. 18. 20:27
 2/32 anonim válasza:
98%
Na ne már , nem kell és ne is fizessd vissza. Ö válalta hogy fel nevel.
2021. jún. 18. 20:29
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Normális szülő ilyet nem mond se nem kér.

Mond meg drága szülőanyádnak nem te akartál megszületni, ő volt ilyen önző, hogy a világra szült.

Egy szülő dolga, kötelessége gyermekét a legjobb tudása szerint felnevelni (és szeretni)

Mivel a saját önzését elégítette ki így nincs mivel tartozz neki.

2021. jún. 18. 20:30
 4/32 anonim ***** válasza:
97%
Na meg még a nagy lópikulát! Én mindig is azt az elvet vallottam, hogy a szülő vállalta a gyereket. A gyerek nem kérte, hogy megszülessen. Nem kell térdre borulni a szülő előtt, amiért felnevelte, pláne nem anyagi felelősséget vállalni érte. Lehet segíteni, és kell is ha olyan bajban van a szülő - és természetesen ha érdemes rá - de az hogy valaki kerek perec megmondja hogy na fiam, innentől visszafizeted a beléd feccölt anyagiakat, na nekem az nem tartozik ebbe a kategóriába.
2021. jún. 18. 20:32
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem te tehetsz róla, hogy ossszehoztak Téged. Elég taplo az anyukád, ha ez tényleg igaz. :/
2021. jún. 18. 20:33
 6/32 anonim ***** válasza:
96%
Aki ilyet mond, az vagy drogos, vagy alkoholista, és ezektől pusztul az agya, vagy pszichotikus. Semmiképp sem normális.
2021. jún. 18. 20:41
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Inkább költsd a pénzed albérletre, jobban jársz.
2021. jún. 18. 20:47
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Költözz! Amúgy hány évig kérné a fizetésed 90%-át?
2021. jún. 18. 20:51
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu, én másnap tipliznék.... Agyő mutter!
2021. jún. 18. 20:58
 10/32 anonim ***** válasza:
95%
6: jól sejted....
2021. jún. 18. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!