Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg a férjemme...

Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy 3 gyerek mellett a nyaralás az csak a gyerekeknek lesz pihentető és nem nekünk?

Figyelt kérdés
Még nem voltunk együtt nyaralni, de idén úgy tűnik sikerül összehozni. A férjem már nagyon várja, mondván már kicsit kezd besokallni az itthoni dolgoktól. Én felajánlottam neki, hogy menjen megint kicsit egyedül kikapcsolódni, de azt mondta, idén inkább velünk jönne. Félek, hogy így méginkább besokall, mert hasonlóan tervezné tölteni a napjait mint mikor gyerekek nélkül van, de ez nem fog működni.
2021. jún. 18. 11:16
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
23%
Gyerekekkel is lehet jót nyaralni, van rengeteg gyerekbarát hely, ahol pl akár ügyelnek is a gyerekekre amíg a szülők elvannak pár órára.
2021. jún. 18. 22:46
 32/38 anonim ***** válasza:
76%
24-es, miért mész?ilyen feltételekkel minimum olyan helyre mennék "nyaralni" ahol van ellátás! Az számodra nem nyaralás lesz :( ugyanúgy főzöl, mosogatsz, pakolsz.... Stb.
2021. jún. 19. 13:34
 33/38 anonim ***** válasza:
23%

A kérdező gyerekeit nem lehet csak úgy másra bízni, speciális helyzetben vannak.

A 24-es pedig apartmanba megy, ott többek között ez sincs.

2021. jún. 19. 14:49
 34/38 anonim ***** válasza:
71%
Bocsánat, ez a 31-esnek ment.
2021. jún. 19. 14:49
 35/38 anonim ***** válasza:
62%

A ti gyerekeiteknek nincs apja?

Mi igaz csak 2 gyerekkel járunk nyaralni, de pár hónapos koruk óta.

Ketten vagyunk a gyerekekre. Egész nap soha nem ülünk a strandon, délben vissza megyünk a szállásunkra-beulunk valahova ebédelni, csendespihi és úgy vissza a strand.

De a férjem folyamatosan a társam. Nincs ilyen, hogy ő kifekszik a napra én meg rohangálok a gyerekek után egyedül.

Nem várja el, hogy nyaralás alatt főzzek, szinte mindig étteremben eszünk.

2021. jún. 20. 13:30
 36/38 anonim ***** válasza:
83%

Mi konkrétan a hajunkat téptük, mikor az öcséim még kisebbek voltak (én akkor már 16, szóval segítettem, de így is). Az egyik erre ment volna, a másik azért nyávogott, a nyaralóban általános volt, hogy összekaptak mert nem volt saját terük. És mellette ugyanúgy főzni, mert a kicsi finnyás volt, a nagynak meg tejfehérje és tejcukor-érzékenysége. Egyszer mentünk vendéglőbe, az idősebbik öcsém két napig f.sott utána...

A strandon kettőre figyelni, és az úszni nem tudó kisebbnek még így is sikerült beleesnie a medencébe, az anyja ruhástól ugrott utána, stb.

Felejtős, gyerekkel nyaralni NEM kikapcsolódás, egy fenéket.

2021. jún. 21. 09:19
 37/38 anonim ***** válasza:
70%
Apuka menjen kulon akk vagy ha veletek megy akkor vallaljon reszt o is a gyerekekbol , Teged meg hagyjon pihennk
2021. jún. 22. 23:56
 38/38 Kései Sirató ***** válasza:
67%
33-nak: Apartmanba lehet úgy nyaralni, hogy zárt udvar van és minden nap rendelsz házhoz kaját, oda a nyaralóba. Amikor picik voltak a gyerekek így nyaraltunk, soha nem főztem, nem mosogattam.
2021. jún. 29. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!