Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy 3 gyerek mellett a nyaralás az csak a gyerekeknek lesz pihentető és nem nekünk?
A kérdező gyerekeit nem lehet csak úgy másra bízni, speciális helyzetben vannak.
A 24-es pedig apartmanba megy, ott többek között ez sincs.
A ti gyerekeiteknek nincs apja?
Mi igaz csak 2 gyerekkel járunk nyaralni, de pár hónapos koruk óta.
Ketten vagyunk a gyerekekre. Egész nap soha nem ülünk a strandon, délben vissza megyünk a szállásunkra-beulunk valahova ebédelni, csendespihi és úgy vissza a strand.
De a férjem folyamatosan a társam. Nincs ilyen, hogy ő kifekszik a napra én meg rohangálok a gyerekek után egyedül.
Nem várja el, hogy nyaralás alatt főzzek, szinte mindig étteremben eszünk.
Mi konkrétan a hajunkat téptük, mikor az öcséim még kisebbek voltak (én akkor már 16, szóval segítettem, de így is). Az egyik erre ment volna, a másik azért nyávogott, a nyaralóban általános volt, hogy összekaptak mert nem volt saját terük. És mellette ugyanúgy főzni, mert a kicsi finnyás volt, a nagynak meg tejfehérje és tejcukor-érzékenysége. Egyszer mentünk vendéglőbe, az idősebbik öcsém két napig f.sott utána...
A strandon kettőre figyelni, és az úszni nem tudó kisebbnek még így is sikerült beleesnie a medencébe, az anyja ruhástól ugrott utána, stb.
Felejtős, gyerekkel nyaralni NEM kikapcsolódás, egy fenéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!