Mit tegyek ha anyám a menyét jobban szereti mint engem?
Az kizárt, hogy a dolog most kezdődött, hanem mindig is te voltál a fekete bárány, csak most lehullt a hályog a szemedről. A dolog egyszerű. Nem mész anyádhoz, ha nem szorul rá a fizikai segítségedre.
Esetleg(!) vedd fel telefonra 3-5 alkalommal, hogyan viselkedik, hogy mekkora arányban ajnározza a menyt, és mennyit foglalkozik veled stb., hogy majd amikor kérdezi, hogy mi a f@szért nem nézel felé, akkor oda tudd tolni a bizonyítékot.
Szerintem nem szeret téged. A tesód a kedvenc, azért van odáig érte meg a barátnőjéért.
Anyáméknál is ez volt. Van egy testvére, akit az anyja istenít. Annak a párja is szent, házat is vett nekik, mindenben segíti őket stb.
Anyámat viszont mindig kritizálta, lenézte, apámat is semmibe nézte.. Egy idő után megszakította vele anyám a kapcsolatot. Ennek már 20 éve. Ez alatt a 20 év alatt egyszer se érdeklődött, párszor írt neki anyám de válaszra se méltatta..
Tehát vannak ilyen szülők. Szerintem szakítsd meg a kapcsolatot vele és zárd le magadban. Koncentrálj a saját életedre, ne tegye tönkre a kapcsolatodat a férjeddel.
Ennek a kapcsolatnak ennyi volt.
Remélem nem tudják hol laksz. Ha keres, mond hogy ne tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!