Hogyan lehet kiküldeni a fiatal felnőttet a birtokra gazalni?
Atyaég, ekkora szr kamut képtelenek törölni.
Ha pedig nem kamu: szerintem nem a gyerek dolga nagyszülők hülyeségével szívni. Nem ő akart kertet, szőlészetet, etc. Ha a nagyi nem bírja, akkor adja el a földet, ha meg olyan makacs, hogy "haláláig gondozza", akkor csinálja csak - egyedül.
A benzines fűkaszán azt a kis botszerű akármit érted? (Szerintem azt, mert kaszálógéppel elég nehezen tudná levágni a saját lábát, ha használja.) Azt kerti fűnyírásra szokták használni, nem pedig a mezőn. A "gazalni" amúgy meg gyomlálást jelent, szóval az hogy jön ide? Most akkor az egy kaszáló, vagy valami vetemény? Vagy egyáltalán van valami haszon abból a földből, vagy a nagyszülők a begyepesegldett gondolkodásuk miatt ragaszkodnak hozzá csak?
Amúgy örülj neki, hogy a gyereked nem hülye. Én se dolgoznék senkinek se ingyen csak azért mert rokonom. Pláne a vizsgaidőszak közepén.
Azt mondod a nagyszülők a halálukig művelni akarják.
Akkor tessék. Menjenek gazolni, ne mást basztassanak, aki nem akarja haláláig ezt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!