Hogyan reagálnátok ilyen esetben?
A szüleimmel beszélgettünk családi dolgokról. Az unokatesóm (fiú, 28 éves) most akar összeköltözni egy 15 éves lánnyal. Ezen meglepődtem, de amin még jobban, az a szüleim hozzáállása. Mindketten azt mondták, hogy nincs ezzel semmi baj, sőt, előnyös ha ilyen korban jönnek össze. Én ezzel nem értettem egyet, amire visszakérdeztek hogy "akkor szerinted nálunk se volt jó ötlet?". Azt tudtam hogy 13 év van köztük, és azt is hogy anya 18 volt mikor összeházasodtak, de azt viszont nem, hogy apa 25, anya meg 12(!) volt mikor összejöttek, azóta találkozgattak barátinál komolyabban. Erre nem tudtam mit mondani, csak annyit hogy jól van, és elvonultam. Ez tegnap volt, azóta nem szólnak hozzám, szerintem azt gondolják hogy én szerintem ez rossz ötlet volt. Ami részben igaz is, viszont együtt vannak, boldogak, miattuk létezek én is, szóval annyira rossz még se lehet. Most már én se tudom, hogy mit gondoljak.....
Most akkor baj vagy sem, ha ilyen korban jönnek össze az emberek?
De baj törvényileg.
Mivel 18 év alatt van a lány így elég sok baj lesz a lány családjával.
Ha meg ezt megengedték neki akkor ott a szülő is hibás.
28 évesen érdekelne miért egy kislány kell.
A kislánynak még babáznia kellene nem felnőttesdit játszani. Aztán majd 20 évesen ki lesz égve...
Kérdező!
Neked van igazad nem normális.
Az anyukádék esete meg még úgysem... Függetlenül attól h most boldogok stb
Ja és ha már nem baj.
Csak azért is kamuzám összeszedtem egy 65 éves papát nagyon boldogok vagytok és össze fogtok költözni.
Nem gazdag de a szerelem a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!