Hogyan lehet kiküldeni a fiatal felnőttet a birtokra gazalni?
Megnéztem mennyi egy hektár
Mondjuk matekérettségi előtt kellett volna megnézni.
az a több száz hektár inkább több száz négyzetméter akar lenni, az is olyan 600-800. De most látom, hogy megmagyarázta, szóval csak a hozzáértés hiányzott a kérdezőtől.
Meg tőled is. Egy focipálya 7000nm felett van, és még az is akar egyedül is megoldható...
A személyiségem tündéri,a foglalkozásom meg a szociális szférába tartozik.Mondjuk nem lepődök meg,hogy nem értitek a dolgot,szerintem hasonlóak lehettek,mint néhány ismerősöm,aki ugatni tud,dolgozni meg lusta,de majd beledöglik az írigységbe.
Amúgy nem olyan nagy terület amiről a kérdező beszél,de az ilyen kölykök akik semmibben nem hajlandók segíteni mindig a szüleiket csicskáztatják vagy a feleségüket örök életükben.
Én 15 éves voltam, amikor falura költöztünk, családi ház, baromi nagy kert. Nem többszáz hektár, sokkal kevesebb, de nagy. Én már a költözés előtt kijelentettem a szüleimnek, hogy én gyomlálni biztos nem fogok, úgy gondolják át a dolgokat, hogy maximum füvet nyírok és a még nem létező gyümölcsfákról szedem a termést. (Esetleg üzemeltessünk teniszpályát, úgysincs olyan a faluban.)
Az első évben beültettük a felét fákkal, volt vagy száz. A másik felén a szüleim elkezdek mindenfélét termelni. A második évben már csak a telek negyedén termelgettek, a harmadik évtől meg van egy kevés újhagyma, öt tő paradicsom, meg némi saláta. A többi részt beültettük fával. Ennyi volt a nagy lelkesedés.
Már rég külön költöztem tőlük, van két kisfiam is, és mivel ők imádnak fára mászni, ezért gyakran töltik ott a hétvégét, ha szezon van, akkor gyümölcsszedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!