Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy dolgozzam fel, hogy apám...

Hogy dolgozzam fel, hogy apám egy szerencsétlen, lúzer?

Figyelt kérdés

Borzalmas, nehezen elviselhető, és nagyon-nagyon idegesítő személyisége van szerintem.

Konkrétan ő egy nagyon lusta és szerencsétlen ember, minden szituációból a legszerencsétlenebbül kerül ki, csoda ha be tud vásárolni a boltban zökkenőmentesen!

Az iskolát sem fejezte be, csak 8 általános iskolája van, gyári munkás, mindig gyárakban dolgozott. 50 éves egyébként.

Beszélni sokat beszél, de nem nagyon tud, össze-vissza dadog általában, és olyan témákban is állást foglal, amihez síkhülye.

Ahogy öregszik, egyre rosszabb lesz, és nem értem hogy lehet ennyire életképtelen, de az egész gondolkodása idegesít és taszít engem (pedig nem rossz szándékú, nagyon jó szándékú ember, de egyszerű nagyon).

Ami még elképeztő, hogy tavaly örökölt több millió forintot, és meg lett mondva neki, hogy ossza be jól (nem volt munkahelye fél évig majdnem), és annyira jól beosztotta, hogy ma már ebből a pénzből semmi sincs, alig van pénze, tőlem akar kunyerálni állandóan... És fogalmam sincs, hogy mi a jó fenére mehetett el neki, hiszen nem vett semmit! Ez rejtély.

Én egyetemet végeztem, és nagyon szégyellem őt egyszerűen. Szerintetek is gáz?

Tudom, hogy ez egy egyedi probléma, hiszen sokaknak van olyan szülőjük, akik fizikailag vagy verbálisan bántalmazzák a gyereküket, nos itt szó sincs olyanról és szó sem volt sohasem... Egyszerűen már sírnom kell, hogy hogy lehet ilyen szerencsétlen az apám.

2021. jún. 7. 16:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
36%
A kérdező, jó ideje nem válaszol. Talán elszégyellte magát, hogy kiírta ide idegeneknek a kérdést.
2021. júl. 9. 13:28
 32/32 anonim ***** válasza:
48%

A tegnapi "Jéhus sem volt valami életképes. Csak egy asztalos volt egész életében." kommentre reagálnék. Jézust nem kellene idekeverni. Az egy más korszak volt, akkor még nem volt olyan sok tanult ember, nem volt annyi iskola mint ma, nem volt szükség akkor annyi tanult emberre. Hülyeség összehasonlítani az ókort és a 21. századot. A másik dolog meg az, hogy Jézusnak nem az volt a célja, hogy ő legyen a legtanultabb és legszuperebb foglalkozással rendelkező ember hanem az, hogy megváltsa az emberiséget és tanítsa őket arra, amire kell. Szeretetre, segítőkészségre, Isten akaratára, imádkozásra és nagyon sok mindenre. És sok csodát vitt véghez. Szerintem ez többet ér mintha valami értelmiségi foglalkozása lett volna. Amúgy bizonyos téren meg többet tudott mint azok, akik tanult emberek voltak, a szent szövegeket néhány papnál is jobban ismerte, a hétköznapi embernél meg főleg jobban. Több nyelvet ismert.

Jézust ne keverjük ehhez a kérdéshez. Mindenesetre az biztos, hogy hiába nem volt egy diplomája sem, emberségesebb volt a kérdezőnél és több szeretet volt benne.

2021. júl. 10. 18:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!