Hogy dolgozzam fel, hogy apám egy szerencsétlen, lúzer?
Borzalmas, nehezen elviselhető, és nagyon-nagyon idegesítő személyisége van szerintem.
Konkrétan ő egy nagyon lusta és szerencsétlen ember, minden szituációból a legszerencsétlenebbül kerül ki, csoda ha be tud vásárolni a boltban zökkenőmentesen!
Az iskolát sem fejezte be, csak 8 általános iskolája van, gyári munkás, mindig gyárakban dolgozott. 50 éves egyébként.
Beszélni sokat beszél, de nem nagyon tud, össze-vissza dadog általában, és olyan témákban is állást foglal, amihez síkhülye.
Ahogy öregszik, egyre rosszabb lesz, és nem értem hogy lehet ennyire életképtelen, de az egész gondolkodása idegesít és taszít engem (pedig nem rossz szándékú, nagyon jó szándékú ember, de egyszerű nagyon).
Ami még elképeztő, hogy tavaly örökölt több millió forintot, és meg lett mondva neki, hogy ossza be jól (nem volt munkahelye fél évig majdnem), és annyira jól beosztotta, hogy ma már ebből a pénzből semmi sincs, alig van pénze, tőlem akar kunyerálni állandóan... És fogalmam sincs, hogy mi a jó fenére mehetett el neki, hiszen nem vett semmit! Ez rejtély.
Én egyetemet végeztem, és nagyon szégyellem őt egyszerűen. Szerintetek is gáz?
Tudom, hogy ez egy egyedi probléma, hiszen sokaknak van olyan szülőjük, akik fizikailag vagy verbálisan bántalmazzák a gyereküket, nos itt szó sincs olyanról és szó sem volt sohasem... Egyszerűen már sírnom kell, hogy hogy lehet ilyen szerencsétlen az apám.
Előszöris szerintem fejben még gyerek a kérdező a fő kérdése alapján. "Hogy dolgozzam fel, hogy apám egy szerencsétlen, lúzer?" Kérdező ezt nem kell feldolgozni. Ha bántott volna gyerekkorodban azt igen, fel kellene. De azt hogy egy kicsit idegesítő azt nem kell feldolgoznod. Fel kellene nőnöd.
Most lehet hogy csúnyán fogok fogalmazni de apád ezzel csak magának árt. Gondolom te már elköltöztél ezért téged ez már nem érint. Ha még otthon laksz annak ellenére hogy ennyire utálod az apád és van diplomád is (bocs de ezt is kétlem) akkor te is szerencsétlen vagy. Igazából ez nem derül ki a kérdésedből.
Tehát ha még vele laksz akkor költözz el és hagyd élni. Másodszor ha jó ember akkor tanuld meg egy kicsit ezt értékelni. Azt csak te tudod hogy szeret-e, ezt lehet érezni. Ha szeret téged akkor az intelligenciája nem számít bár. Ebben az esetben őt sajnálom mert te nem szereted őt. Ha nem érzed hogy szertne mert van ilyen is, akkor meg nincs értelme a kérdésednek. Mert akkor kölcsönösen nem szeretitek egymást tehát nincs mit rajta feldolgozni.
Erre szoktam mondani, hogy vannak emberek, akik életük végéig tanulhatnak, lehet 8 diplomájuk is akár, a született inteligenciájuk a béka feneke alatt van és ottbis marad. 🤷♀️
Kérdező, ahogy apádról írsz az 🤮
Én téged szégyellek, hogy egy bolygón élünk. Hogy benned is ugyanaz az isteni esszencia van, mint bennem, aztán emberi hulladék vagy kb.
Rosszabb vagy mint apud. Ő csak söpredés buta, te söpredék egyenlőtlen vagy. Az első spirituálisan nézve nem szánalmas, nem primitív. Jéhus sem volt valami életképes. Csak egy asztalos volt egész életében.
De te..., te egy igazán szomorú jelenség vagy.
Menj pszichoterápiára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!